Recommended Posts

[NEWS_IMG=Acer Predator 8 gaming tablet]http://www.hwbox.gr/images/news_images/acer.jpg[/NEWS_IMG] Πηγές εντός της Ταϊβάν, αναφέρουν πως η Acer ετοιμάζει ένα νέο gaming tablet.

Η συσκευή των 8 ιντσών μπαίνει σε μαζική παραγωγή από την Acer και αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους. Το Acer Predator 8 είναι ένα gaming tablet το οποίο εφοδιάζεται με τον νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z8700 που ανήκει στην πλατφόρμα Cherry Trail ενώ βασίζεται στην αρχιτεκτονική Airmont. Ο επεξεργαστής του είναι πιο ισχυρός από τις λύσεις Qualcomm Snapdragon 810 και τον Samsung Exynos 7420 και σε συνδυασμό με την 8ης γενιάς Intel κάρτα γραφικών θα προσφέρει μια ικανοποιητική εμπειρία. Το Gaming Tablet φέρει μοντέρνα εμφάνιση με λεπτομέρειες βουρτσισμένου αλουμινίου και κομψές γραμμές που μας υπενθυμίζουν ότι προορίζεται κυρίως για gaming χρήση.

Το λειτουργικό που θα φέρει θα είναι Android, παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο SoC μπορεί να τρέξει και Windows αφού είναι το ίδιο που χρησιμοποιείται και στο Surface 3 υβρίδιο της Microsoft. Αυτά που δε γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, είναι η ανάλυση της οθόνης του καθώς και την αυτονομία της συσκευής.

[img_alt=Acer Predator 8 gaming tablet]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51324.png[/img_alt]

[img_alt=Acer Predator 8 gaming tablet]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51325.png[/img_alt]

[img_alt=Acer Predator 8 gaming tablet]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51322.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now