MetallicGR

Η Cortana έρχεται στο Android με τη μορφή public beta έκδοσης

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Cortana έρχεται στο Android με τη μορφή public beta έκδοσης]http://www.hwbox.gr/images/news_images/android.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft μας είχε ενημερώσει πως η Cortana θα έρθει τόσο στο Android όσο και στο iOS και σήμερα έρχεται η public beta για το λειτουργικό της Google.

Η νέα ψηφιακή βοηθός της Microsoft Cortana που αποκαλύφθηκε με τα Windows 10 έρχεται και στο Android όπως είχε επιβεβαιώσει με σκοπό να δημιουργήσει ένα κοινό σημείο μεταξύ των διαφορετικών πλατφορμών. Η public beta της Cortana για το Android ξεκινά από σήμερα και το μόνο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να πάτε σε αυτή τη σελίδα και να πατήσετε την επιλογή "become a beta tester". Το Android smartphone μπορεί να γίνει η συντροφιά του Windows 10 PC σας και στόχος της εφαρμογής είναι να επεκτείνει την λειτουργικότητα και την αποδοτικότητα συλλέγοντας στοιχεία ενώ είναι εύκολα προσβάσιμη με παρατεταμμένο πάτημα του πλήκτρου "Home".

http://www.hwbox.gr/news-software/40911-i-cortana-erxetai-se-perissoteres-platformes.html

[img_alt=Η Cortana έρχεται στο Android με τη μορφή public beta έκδοσης]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51361.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now