MetallicGR

Λίγες ώρες απέμειναν για το λανσάρισμα του YouTube Gaming

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Λίγες ώρες απέμειναν για το λανσάρισμα του YouTube Gaming]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Το ειδικά τροποποιημένο για gaming YouTube έρχεται σήμερα σαν υπηρεσία ενώ θα συνοδεύεται και από σχετικό application.

Οι χρήστες που θα μπαίνουν στην υπηρεσία θα μπορούν να δηλώνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια και το YouTube Gaming θα τους επιστρέφει μια λίστα με βίντεο από κανάλια που έχουν το σχετικό περιεχόμενο έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα όπως και στο "κανονικό" YouTube να κάνουν subscribe ή like σε κάποιο συγκεκριμένο video. Αυτό που ξεχωρίζει στην υπηρεσία είναι το φιλτράρισμα των αποτελεσμάτων που επιστρέφονται στον χρήστη φροντίζοντας να αναφέρονται μόνο σε κάποιο υπάρχον παιχνίδι για καλύτερη εμπειρία χρήσης της υπηρεσίας. Το YouTube Gaming αναμένεται να βρει στο δρόμο του τη δημοφιλή υπηρεσία Twitch η οποία ανήκει στην Amazon.

https://gaming.youtube.com/coming_soon

[img_alt=Λίγες ώρες απέμειναν για το λανσάρισμα του YouTube Gaming]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51380.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now