MetallicGR

Η σειρά GTA ξεπερνάει τα 220 εκατομμύρια shipped αντίτυπα παγκοσμίως

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η σειρά GTA ξεπερνάει τα 220 εκατομμύρια shipped αντίτυπα παγκοσμίως]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action2.jpg[/NEWS_IMG] Στο νούμερο τρία βρίσκεται η δημοφιλής σειρά παιχνιδιών της Rockstar.

Ο αριθμός των Grand Theft Auto που έχουν φτάσει στα καταστήματα αγγίζει σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Rockstar τις 220 εκατομμύρια μονάδες και το κατατάσσει στις τρεις πρώτες σειρές παιχνιδιών παγκοσμίως. Από το ποσό αυτό τα 54 εκατομμύρια αντίτυπα ανήκουν στο τελευταίο μέρος της σειράς GTA V που κυκλοφόρησε για κονσόλες το 2013. Όπως δηλώνει και η πηγή, ο αριθμός αυτός δεν αντικατοπτρίζει τον αριθμό των χρηστών που έχουν στη κατοχή τους το παιχνίδι, όμως και πάλι δεν παύει να εντυπωσιάζει. Τα στατιστικά της Wikipedia φανερώνουν πως τα δύο πρώτα franschise που συμπληρώνουν την τριάδα είναι το Mario και το Pokemon με 509 και 297 πωλήσεις αντίστοιχα.

[img_alt=Η σειρά GTA ξεπερνάει τα 220 εκατομμύρια shipped αντίτυπα παγκοσμίως]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51416.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now