Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Logitech G παρουσιάζει νέα Gaming Headphones]http://www.hwbox.gr/images/news_images/logitech.jpg[/NEWS_IMG] Τα Logitech G633 και G933 Artemis Spectrum headsets διαθέτουν εξελιγμένους οδηγούς Pro-G, πολυκάναλο ήχο 7.1 Dolby®, DTS Headphone:X και φωτισμό RGB.

Η Logitech, μια από τις κορυφαίες εταιρίες σε καινοτομία gaming περιφερειακών, παρουσίασε σήμερα δύο νέα gaming headphones: Το Logitech® G933 Artemis Spectrum™ Wireless Gaming Headset και το Logitech® G633 Artemis Spectrum™ Gaming Headset. Τα νέα μοντέλα διαθέτουν οδηγούς Pro-G και έχουν σχεδιαστεί από το τμήμα μηχανικών ήχου της Logitech, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην εξέλιξη τεχνολογιών και συσκευών ήχου. Το αποτέλεσμα είναι δύο gaming headphones που προσφέρουν μια κορυφαία ηχητική εμπειρία σε κάθε τύπου χρήση.

«Διαπιστώσαμε ότι ουσιαστικά κανένας δεν έφτιαχνε ένα ζευγάρι υψηλής ποιότητας headphones ειδικά για gamers» σχολίασε σχετικά ο Ujesh Desai, αντιπρόεδρος της Logitech και γενικός διευθυντής του τομέα gaming. «Οπότε απευθυνθήκαμε στην ομάδα ήχου της εταιρίας και τους θέσαμε αυτή την πρόκληση. Προσωπικά είμαι και gamer και μουσικός, οπότε ήμουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος όταν η ομάδα των μηχανικών μας πέτυχε να σχεδιάσει ένα headset που πραγματικά ανταποκρινόταν στις προσδοκίες μας». Τα headphones είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, με φωτισμό RGB, εναλλάξιμα και οπίσθια φωτιζόμενα καλύμματα και προγραμματιζόμενα πλήκτρα G. Σε συνδυασμό με το λογισμικό Logitech Gaming μπορούμε να ρυθμίσουμε τον ήχο, να δημιουργήσουμε προσωπικά προφίλ ακρόασης, αλλά και να αποθηκεύσουμε εύκολα (στο G933) την δική μας επιλογή ισοστάθμισης.

Κορυφαίος ήχος σε κάθε χρήση

Οι εξελιγμένοι οδηγοί Pro-G™ (μια ευρεσιτεχνία της Logitech – αναμένεται η σχετική πατέντα), είναι κατασκευασμένοι με ένα ειδικό υβριδικό πλέγμα που προσφέρει την κορυφαία απόδοση που απαιτούν οι gamers. Έτσι, είτε ακούμε την αγαπημένη μας μουσική, είτε το soundtrack ενός παιχνιδιού, οι οδηγοί Pro-G προσφέρουν κρυστάλλινες και υψηλής πιστότητας υψηλές αλλά και ένα βαθύ, πλούσιο μπάσο, σε ποιότητα ανάλογη εκείνη των audiophile ακουστικών. Tα Logitech G633 και G933 είναι τα πρώτα headphones που προσφέρουν στους gamers δύο επιλογές surround ήχου, τόσο Dolby όσο και DTS Headphone:X (η τελευταία θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο μέσω αναβάθμισης λογισμικού). Ο συνδυασμός των οδηγών Pro-G και των τεχνολογιών surround ήχου, μας δίνει μια ιδιαίτερα ρεαλιστική αίσθηση και αντίληψη χώρου στα παιχνίδια, οπότε, για παράδειγμα, μπορούμε να ακούσουμε κάποιον εχθρό που προσπαθεί να μας αιφνιδιάσει, ή κάποιο ήχο μιας συγκεκριμένης δράσης. Η τεχνολογία DTS Headphone:X χρησιμοποιεί εξελιγμένες ρυθμίσεις και επεξεργασία ώστε να φέρει τους gamers (αλλά και τους μουσικόφιλους) πιο κοντά στην εμπειρία ενός στούντιο ήχου, υποστηρίζοντας πολυκαναλικά σήματα 7.1 και πολλαπλές επιλογές προσωποποίησης. Συνολικά, ο συνδυασμός του DTS Headphone:X και των τεχνολογιών Dolby (με μεγάλη παράδοση στον κινηματογραφικό ήχο) δίνει στους gamers μια πραγματικά αξεπέραστη ηχητική εμπειρία.

Υποστήριξη κάθε πλατφόρμας και δυνατότητα μιξαρίσματος

Και τα δύο headsets συνεργάζονται με PCs, φορητές συσκευές και παιχνιδοκονσόλες, ανάμεσα τους οι PlayStation® 4 και Xbox One™. Το Logitech G633 διαθέτει μια σύνδεση μέσω USB και μια αναλογική είσοδο, οπότε μπορεί να συνδεθεί και να μιξάρει ήχο από δύο συσκευές, ενώ το Logitech G933 διαθέτει μια είσοδο USB και δύο αναλογικές, οπότε μπορεί αντίστοιχα να συνδεθεί και να μιξάρει ήχο με έως τρεις συσκευές. Έτσι την ίδια ώρα που παίζετε στο PC, μπορείτε ταυτόχρονα να…. παραγγείλετε μια πίτσα από το κινητό σας, χωρίς να χάσετε ούτε ένα δευτερόλεπτο δράσης. Επίσης, το Logitech G933 συνδέεται με συστήματα home theater (μέσα της θύρας USB και της εξόδου ήχου RCA), οπότε μπορεί να μας προσφέρει μια ιδανική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, καθώς μέσω των ακουστικών μπορούμε να απολαμβάνουμε ήχο από κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στον ενισχυτή του home theater και στην τηλεόραση.

Προσωποποιημένος προγραμματισμός και φωτισμός RGB

Τα νέα headset της Logitech ταιριάζουν απόλυτα με το γούστο μας καθώς μπορούμε να τα παραμετροποιήσουμε όπως ακριβώς επιθυμούμε, από τον φωτισμό, στην απόκριση των πλήκτρων G και στον ήχο, αξιοποιώντας το λογισμικό Logitech Gaming. Ο φωτισμός των πλήκτρων είναι τύπου RGB οπότε μπορούμε να επιλέξουμε απόχρωση από παλέτα 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων. Επίσης μπορούμε να αντιστοιχίσουμε στα 3 πλήκτρα G τις μακροεντολές που επιθυμούμε από κάθε παιχνίδι. Τέλος, ένας ψηφιακός ισοσταθμιστής επιτρέπει την ρύθμιση του ήχου και την δημιουργία ατομικών προφίλ ακρόασης.

Παίξτε ασύρματα ή με καλώδιο!

Το Logitech G633 είναι ένα ενσύρματο gaming headphone, ενώ το Logitech G933 μας παρέχει τη δυνατότητα για ενσύρματη ή ασύρματη χρήση, με την τελευταία να γίνεται στα 2,4 GHz και με μηδαμινή υστέρηση. Αν διαλέξουμε την ενσύρματη χρήση, χρησιμοποιούμε τη θύρα των 3,5 mm και το καλώδιο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία, οπότε δεν καταναλώνουμε και μπαταρία. Ακόμη, ο ασύρματος μίκτης USB μας επιτρέπει να συνδεόμαστε χωρίς καλώδιο με διάφορες συσκευές.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset και το Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Οκτώβριο με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα ?199 και ?169 αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τo εταιρικό website, το blog ή συνδεθείτε μαζί μας μέσω Facebook.

[img_alt=Η Logitech G παρουσιάζει νέα Gaming Headphones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51519.png[/img_alt]

[img_alt=Η Logitech G παρουσιάζει νέα Gaming Headphones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51520.png[/img_alt]

[img_alt=Η Logitech G παρουσιάζει νέα Gaming Headphones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51521.png[/img_alt]

[img_alt=Η Logitech G παρουσιάζει νέα Gaming Headphones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51525.png[/img_alt]

Logitech Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now