MetallicGR

Δύο νέα monitors με FreeSync παρουσιάζει η AOC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δύο νέα monitors με FreeSync παρουσιάζει η AOC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/aoc.jpg[/NEWS_IMG] Η τεχνολογία FreeSync έρχεται στα χαμηλότερα στρώματα της αγοράς καθώς η AOC λανσάρει δύο φθηνά 1080p TN monitors.

Οι G2260VWQ6 και G2460VQ6 στοχεύουν στους gamers που ζητούν την τεχνολογία FreeSync της AMD αλλά δε θέλουν να διαθέσουν τεράστια ποσά, δεδομένου ότι οι ανάγκες τους είναι "συγκρατημένες". Οι οθόνες έχουν διαγώνιο 21.5 και 24 ίντσες αντίστοιχα, τεχνολογία Anti-Blue Light για μειωμένη κόπωση των ματιών καθώς, 1ms χρόνο απόκρισης και variable refresh rate από 48 έως 76Hz κάτι που δικαιολογεί το προσωνύμιο "gaming". Στην Αγγλία, τα monitor έχουν κόστος £99 και £129 αντίστοιχα και κοντράρουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, λύσεις άλλων κατασκευαστών. Και στις δύο περιπτώσεις, οι οθόνες έχουν ανάλυση 1920x1080 Pixels ενώ το panel του είναι τύπου TN.

Η βάση των οθονών έχει τρύπες VESA στο πίσω μέρος, ενώ αρνητικό αποτελεί το γεγονός ότι υποστηρίζεται μόνο η αλλαγή της κλίσης. Οι κατανάλωση του μεγαλύτερου μοντέλου ανέρχεται στα 23W και αμφότερες έχουν ήδη γίνει διαθέσιμες στην ευρωπαϊκή αγορά.

[img_alt=Δύο νέα monitors με FreeSync παρουσιάζει η AOC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums625-picture51617.jpg[/img_alt]

[img_alt=Δύο νέα monitors με FreeSync παρουσιάζει η AOC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums625-picture51618.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now