Recommended Posts

[NEWS_IMG=75 εκ. installs μετράνε πλέον τα Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Μέσα σε έναν μήνα, τα Windows 10 κατάφεραν να εγκατασταθούν σε 75 εκατομμύρια συσκευές, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Microsoft.

Ο Yusuf Mehdi στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter μοίρασε στο κοινό το εν λόγω στατιστικό δηλώνοντας πως τα Windows 10 βρίσκονται πλέον εγκατεστημένα σε 75 εκατομμύρια υπολογιστές. Το επίτευγμα αυτό σημειώνεται μόλις έναν μήνα από την κυκλοφορία τους, ενώ σε σημαντικό βαθμό έχει συντελέσει το γεγονός ότι δίνονται δωρεάν για αναβάθμιση σε όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους έναν υπολογιστή με αυθεντικά Windows 7 ή 8.1. Ο αριθμός των εγκαταστάσεων αναμένεται να αυξηθεί ακόμα το επόμενο διάστημα, όμως ο ρυθμός έχει ήδη αρχίσει να πέφτει ειδικά εάν λάβουμε υπόψιν το γεγονός ότι την πρώτη ημέρα είδαμε 14 εκ. installs.

[img_alt=75 εκ. installs μετράνε πλέον τα Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51631.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now