MetallicGR

Νέος router ταξιδιού από την ASRock

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέος router ταξιδιού από την ASRock]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asrock2.jpg[/NEWS_IMG] Δισεκατομμύρια χρήστες Έξυπνων Τηλεφώνων θα επαναστατήσουν με αυτή τη Μικρή Συσκευή.

Υπάρχουν πολλοί δρομολογητές ταξιδιού που λειτουργούν όπως ακριβώς δηλώνει το όνομά τους και μετά υπάρχει και αυτή η νέα εκπληκτική συσκευή που ξεπερνά κάθε αντίπαλο - η ASRock H2R (HDMI router 2 σε 1). Εκτός από ένας συμβατικός δρομολογητής ταξιδιού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν Ethernet adapter ή απλά σαν HDMI dongle υποκατάστατο ενός Apple TV ή ενός Google Chromecast. Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα μοναχικό ταξίδι. Κουρασμένος και καταπονημένος γυρνάτε το μέτριας ποιότητας ξενοδοχείο που έχετε επιλέξει. Κάνοντας ζάπινγκ μεταξύ πολλών ξένων καναλιών νιώθετε περισσότερο "αποσυνδεδεμένοι". Αλλά μέσα σας γνωρίζετε ότι δεν είναι η μοναξιά που καταβροχθίζει την συνείδησή σας. Αυτό που αντιμετωπίζετε είναι ένας από τους ανθρώπινους φόβους, ο φόβος της απουσίας ενός ισχυρού και αέναου WiFi σήματος. Η μόνη λύση βρίσκεται στο ASRock H2R και σε ένα λειτουργικό RJ45 LAN καλώδιο.

Εκ πρώτης όψεως, το ASRock H2R μπορεί να παρεξηγηθεί λόγου του ιδιαίτερου σχήματος που μοιάζει με γεμιστήρα όπλου που προεξέχει από τον G10 gaming router, αλλά στη πραγματικότητα είναι ένας συνδυασμός δρομολογητής ταξιδιού που προσφέρει ασύρματο internet και έναν Ethernet αντάπτορα με μια RJ45 LAN θύρα. Επιπλέον, εάν το εγκαταστήσετε στην τηλεόραση ή στο monitor μέσω μιας HDMI, το H2R μπορεί να προβάλλει την οθόνη μιας φορητής συσκευής σας στην "μεγάλη οθόνη" μέσω WiFi. Το καλύτερο απ' όλα είναι πως το H2R υποστηρίζει όλες τις φορητές συσκευές όπως Apple, Android και Windows. Πέρα από την ύπαρξή της ως υφιστάμενο υποσύστημα του επερχόμενου ASRock G10 gaming router, η HDMI 2 σε 1 συσκευή πολλαπλών χρήσεων θα πωλείται και ξεχωριστά.

Το H2R δείχνει τις δυνατότητές του σε μια μεγάλη TV:

[img_alt=Νέος router ταξιδιού από την ASRock]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51679.png[/img_alt]

[img_alt=Νέος router ταξιδιού από την ASRock]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51678.png[/img_alt]

[img_alt=Νέος router ταξιδιού από την ASRock]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51677.png[/img_alt]

ASRock Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now