MetallicGR

Η "παρακολούθηση" συνεχίζεται και στα Windows 7/8!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η "παρακολούθηση" συνεχίζεται και στα Windows 7/8]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Πηγές του ExtremeTech αναφέρουν πως μερικά Updates σχετικά με την τηλεμετρία έρχονται και στα παλιότερα λειτουργικά συστήματα της Microsoft και όχι μόνο στα Windows 10.

Συγκεκριμένα το Ghacks.net σύλλεξε πληροφορίες για μερικές ενημερώσεις που κατέβηκαν από το Windows Update σε υπολογιστές που τρέχουν Windows 7 και Windows 8/8.1 και οι οποίοι δεν έχουν περάσει στη νέα εποχή που φέρνουν τα Windows 10. Τα εν λόγω updates υποστηρίζουν πως πρόκειται να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του λειτουργικού συστήματος στέλνοντας τα στατιστικά που καταγράφονται από την υπηρεσία της τηλεμετρίας στην Microsoft για ανάλυση. Τα Updates είναι τα KB 3068708, KB 3022345, KB 3075249, KB 3080149, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι συνδέσεις προς την Microsoft μπορούν να μπλοκαριστούν με τη χρήση ενός Firewall κάτι που αρχικά είχε διαψευσθεί.

[img_alt=Η "παρακολούθηση" συνεχίζεται και στα Windows 7/8]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51682.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα να δεις που έβγαλε επίτηδες updates για να δικαιολογήσει το spyings στα 10 η φουτάνα η microsoft και να μην τσαλακώσει το image τους.

τα updates αυτά βλέπω μπήκαν απο 2 Ιουνίου και μετέπειτα και είναι προφανής ο λόγος.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή τα εψαχνα και δεν τα εβρισκα, στα 7αρια τουλάχιστον μιλάμε για optional updates, οπότε και δεν ήταν εγκατεστημένα.

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now