MetallicGR

Η Intel δεν έχει στα σχέδιά της Skylake με eDRAM

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Intel δεν έχει στα σχέδιά της Skylake με eDRAM]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel1.jpg[/NEWS_IMG] Για αυτόν το σκοπό υπάρχει ο Core i7-5775C ο οποίος φέρνει πολλά χαρακτηριστικά από τη Mobile πλατφόρμα στους desktop υπολογιστές.

Η εν λόγω μνήμη στον συγκεκριμένο επεξεργαστή αλλά και σε όσους χρησιμοποιούν παρόμοια μνήμη eDRAM, δίνει απλόχερα υψηλότερες επιδόσεις σε συγκεκριμένες διεργασίες καθώς λειτουργεί σαν L4 cache. Ο Core i7 5775C κατασκευάζεται στα 14nm και με την αρχιτεκτονική Broadwell και κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους. Η εν λόγω σειρά επεξεργαστών διέθετε πολύ καλύτερες ενσωματωμένες κάρτες γραφικών από τα προηγούμενα μοντέλα, αλλά και από τον καινούριο Skylake Core i7 6700K τόσο λόγω της eDRAM όσο και της Iris Pro.

Εκπρόσωπος της Intel ανέφερε πως δε θα υπάρξουν socketed επεξεργαστές Skylake που θα φέρουν eDRAM και άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να δούμε τέτοια parts με τους Kaby Lake που θα χρησιμοποιούν την ίδια λιθογραφία με τους Skylake.

[img_alt=Η Intel δεν έχει στα σχέδιά της Skylake με eDRAM]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums640-picture51079.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now