MetallicGR

Η GIGABYTE Z170X-UD5 TH με Thunderbolt 3 αποκαλύπτεται

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η GIGABYTE Z170X-UD5 TH με Thuinderbolt 3 αποκαλύπτεται]http://www.hwbox.gr/images/news_images/gigabyte22.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα μητρική της GIGABYTE υποστηρίζει τους νέους επεξεργαστές 6ης γενιάς Core της Intel αλλά και το νέο πρωτόκολλο Thuinderbolt 3 ο οποίος έχει "μπει" στο πρότυπο USB 3.1.

Συγκεκριμένα η μητρική θα εφοδιάζεται με δύο USB Type-C θύρες στο πίσω μέρος των εισόδων/εξόδων και θα προσφέρουν bandwidth που θα αγγίζει τα 40 Gb/s για κάθε θύρα χάρη στον ελεγκτή της Intel ο οποίος μάλιστα υπάγεται στην τελευταία έκδοση του USB 3.1 ενώ επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας Power Delivery 2.0 και των παραπάνω USB θυρών, μπορεί να τροφοδοτήσει έως και 12 συσκευές σε daisy-chain διάταξη. Η UltraDurable φύση της μητρικής, της προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής, χάρη στους DuraBlack πυκνωτές και στο ειδικής σχεδίασης PCB. Στα χαρακτηριστικά της συναντάμε επίσης και διπλό BIOS, UltraDurable PCIe μεταλλικά bracket για την ακαμψία των PCIe καρτών αλλά και Advanced Performance Tuning ολοκληρωμένο κύκλωμα για απρόσκοπτο overclocking.

[img_alt=Η GIGABYTE Z170X-UD5 TH με Thuinderbolt 3 αποκαλύπτεται]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51848.png[/img_alt]

[img_alt=Η GIGABYTE Z170X-UD5 TH με Thuinderbolt 3 αποκαλύπτεται]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture51849.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βγαίνουν 2 διαφορετικά μοντέλα, ένα με Thunderbolt και ένα με χωρίς!

Btw η "χωρίς" έκδοση είναι στα χέρια μας :D

εγω δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει το thunderbolt ακομα

Link to comment
Share on other sites

Είναι ένα ταχύτερο πρότυπο, σε αυτό δεν αμφιβάλλει κανείς. Απλώς ο κόσμος δεν έχει ανάγκη για ένα ακόμα βύσμα. Ευτυχώς θα ενσωματωθεί στο USB 3.1.

ΕΝΑ πλεονεκτημα vs τοσα και τοσα μειονεκτηματα

non-viable.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now