MetallicGR

NVIDIA: Αυξάνονται οι πωλήσεις high end καρτών γραφικών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=NVIDIA: Αυξάνονται οι πωλήσεις high end καρτών γραφικών]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia2.jpg[/NEWS_IMG] Έρευνα αποκαλύπτει ότι παρόλο που η αγορά έχει δεχτεί σημαντικό πλήγμα την τελευταία περίοδο, οι high end κάρτες γραφικών της NVIDIA πωλούνται με ανοδικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με την έρευνα οι πωλήσεις των low end καρτών γραφικών είναι αρκετά μειωμένες λόγω των αυξημένων επιδόσεων που παρατηρούνται στις κάρτες γραφικών που είναι ενσωματωμένες στους επεξεργαστές οι οποίοι μπορούν να καλύψουν πλέον κάτι παραπάνω από τις βασικές ανάγκες της αγοράς. Η έρευνα του Jeff Fisher, ο οποίος κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου στο τμήμα των καρτών γραφικών της NVIDIA αναφέρει πως όλο και περισσότεροι χρήστες στρέφονται προς τις high end προτάσεις (της εταιρείας). Σε σχετικά στατιστικά που έχει αντλήσει από το Steam και άλλες υπηρεσίες, αναφέρει πως το PC Gaming έχει ανοδική πορεία ενώ όλο περισσότεροι τάσσονται υπέρ της πλατφόρμας του PC για να παίξουν τους πιο πρόσφατους τίτλους.

Παράλληλα οι επιδόσεις μιας τυπικής κάρτας γραφικών όπως η GTX 950 έχουν ήδη ξεπεράσει αυτές ενός PlayStation 4 ενώ υποστήριξε πως αντίθετα με το παρελθόν, οι επιπλέον επιδόσεις που φέρνει κάθε γενιά καρτών γραφικών έρχονται με μειωμένο κόστος. Τέλος, τόνισε πως η GTX Titan προορίζεται για τους enthusiast χρήστες που θέλουν απόλυτες επιδόσεις και high-performance computing. Η συνέντευξή του έχει δημοσιευθεί στο Ιαπωνικό 4Gamer.net.

[img_alt=NVIDIA: Αυξάνονται οι πωλήσεις high end καρτών γραφικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52131.png[/img_alt]

[img_alt=NVIDIA: Αυξάνονται οι πωλήσεις high end καρτών γραφικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52128.png[/img_alt]

[img_alt=NVIDIA: Αυξάνονται οι πωλήσεις high end καρτών γραφικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52127.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς και είναι μειωμένες οι low end, να και ένας τομέας που καταφέρνει και στις κάρτες γραφικών η αγαπημένη happy medium εεεεε η amd ήθελα να πώ! :hehe:

τόνισε πως η GTX Titan προορίζεται για τους enthusiast χρήστες που θέλουν απόλυτες επιδόσεις και high-performance computing.

Μετάφραση: Τα θύματα του marketing της πράσινης :hehe: (γελάει που πουλάει κάρτες 1300 ευρώ)

Link to comment
Share on other sites

Παράλληλα οι επιδόσεις μιας τυπικής κάρτας γραφικών όπως η GTX 950 έχουν ήδη ξεπεράσει αυτές ενός PlayStation 4

Πες τε του να τρέξει την GTX 950 με επεξεργαστή στα 1.6GHz να δούμε τι @@ria καλύτερες επιδόσεις θα έχει από το PS4.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now