MetallicGR

Η Canon αναπτύσσει μια 8K Cinema DSLR κάμερα 120MP

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Canon αναπτύσσει μια 8K Cinema DSLR κάμερα 120MP]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general6.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα κάμερα της Canon προορίζεται για επαγγελματική χρήση και εφοδιάζεται με αισθητήρα CMOS ανάλυσης 8K.

Η κάμερα θα τοποθετείται στην κατηγορία EOS, θα φέρει CMOS αισθητήρα 120 Megapixel και είναι ιδανική για εγγραφή βίντεο ανάλυσης 8,192 x 4,320 pixel και εγγραφή βίντεο στα 60 fps. Η Canon δεν αναφέρει το μέγεθος που θα έχει ο εν λόγω αισθητήρας όμως θα είναι συμβατός με 60 από τους 96 EF φακούς της χωρίς όμως να τονίζει εάν η ποιότητα θα είναι η βέλτιστη, ειδικά λαμβάνοντας υπόψιν την πυκνότητα του νέου αισθητήρα. Η είδηση φτάνει λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αισθητήρα των 250MP (αλλά και της consumer EOS 5DS) που έχει στα σκαριά η εταιρεία και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί αρχικά για την πρόληψη εγκλημάτων αλλά και για συστήματα παρακολούθησης. Όσον αφορά την 8K DSLR, θα συνοδεύεται από ένα 8K monitor για τη θέαση των βίντεο στην εγγενή τους ανάλυση.

[img_alt=Η Canon αναπτύσσει μια 8K Cinema DSLR κάμερα 120MP]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52142.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now