MetallicGR

Το 21% των συσκευών Android τρέχει Lollipop

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το 21% των συσκευών Android τρέχει Lollipop]http://www.hwbox.gr/images/news_images/android.jpg[/NEWS_IMG] H Google δημοσίευσε τα τελευταία στατιστικά της σχετικά με τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Android που κυκλοφορούν.

Ενθαρρυντικά φαίνονται τα ποσοστά του νέου OS Android 5.x Lollipop που κυκλοφορούν καθώς πλέον αντιπροσωπεύουν το 21% της αγοράς Android τηλεφώνων. Όλο και περισσότερα smartphones κρίνονται συμβατά και οι κατασκευαστές "προωθούν" τα updates τους στο νέο λειτουργικό που φέρνει στο τραπέζι πλούσιες χρηστικές λειτουργίες ενώ είναι ακόμα πιο ασφαλές από τις προηγούμενες εκδόσεις. Το Lollipop εμφανίστηκε πριν 10 περίπου μήνες και η υιοθέτησή του έχει μόλις ξεκινήσει να γίνεται διακριτή με το Android Marshmallow (Έκδοση 6) να βρίσκεται στον ορίζοντα, το ποσοστό ίσως να μη φτάσει σε επιθυμητά νούμερα. Επισημαίνεται ότι στα αποτελέσματα η Google δεν συμπεριλαμβάνει καθόλου παλιότερες εκδόσεις όπως την 2.1 ή παλιότερες.

[img_alt=Το 21% των συσκευών Android τρέχει Lollipop]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52191.png[/img_alt]

'>Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now