MetallicGR

B150M Night Elf: Μητρική για gamers από την MSI

Recommended Posts

[NEWS_IMG=B150M Night Elf: Μητρική για gamers από την MSI]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi11.jpg[/NEWS_IMG] Με τα απολύτως απαραίτητα έρχεται η νέα μητρική της MSI διατηρώντας όμως μια όμορφη εμφάνιση και υποστήριξη των νέων Skylake επεξεργαστών της Intel.

Η MSI B150M Night Elf κάνει χρήση του γνωστού color scheme που βρίσκουμε σε ακριβότερες προτάσεις της εταιρείας με το βαθύ κόκκινο και το μαύρο ενώ παρατηρούμε και τις λευκές λεπτομέρειες στην περιοχή των μνημών. Η μητρική υποστηρίζει μόνο DDR4 μνήμες, εξοπλίζεται με USB 3.1 συνδέσεις, SATA Express θύρα και Μ.2 υποδοχή για SSD. Θα έχετε παρατηρήσει το αυξημένο πλάτος της μητρικής το οποίο έχει γίνει για να τοποθετηθεί το φωτιζόμενο logo όπως διακρίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Εκτός από αυτά, η μητρική διαθέτει δύο PCI Express 3.0 x16 θύρες και δύο PCIe x1 slots για περιφερειακές κάρτες. Η πρώτη PCIe x16 μάλιστα χαρακτηρίζεται από το μεταλλικό bracket το οποίο το προστατεύει από βαριές κάρτες γραφικών.

Στο πίσω μέρος, υπάρχουν έξι USB 3.0, μια Gigabit Ethernet και μια DVI για έξοδο εικόνας ενώ προσφέρεται πληθώρα θυρών για ηχεία από το οκτακάναλο κύκλωμα ήχου.

[img_alt=B150M Night Elf: Μητρική για gamers από την MSI]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52878.png[/img_alt]

[img_alt=B150M Night Elf: Μητρική για gamers από την MSI]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52879.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τι τους έχει πιάσει με το B150 που υποτίθεται είναι για Business και τις "gaming" μητρικές..

Γιατι είναι ένα chipset που κάνει ότι και τα ανώτερα του με μοναδική διαφορά το Ram Overclocking?

BTW Τραγικό όνομα το Night Elf :hehe: . Σαν μητρική έιναι φαίνεται καλή!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now