Recommended Posts

[NEWS_IMG=Mad Catz R.A.T. PROX Gaming ποντίκι νέας γενιάς]http://www.hwbox.gr/images/news_images/madcatz.jpg[/NEWS_IMG] Η Mad Catz επιστρέφει δυναμικά στον χώρο με ένα νέο gaming ποντίκι με πλήθος πλήκτρων και υποστήριξη Windows 10.

Ο σκελετός του συγκεκριμένου ποντικού κατασκευάζεται από κράμα μαγνησίου το οποίο είναι σύμφωνα με την εταιρεία ανθεκτικό και ιδανικό για ένα high performance gaming mouse. Το RAT PROX διαθέτει το χαρακτηριστικό Modular Sensor Units το οποίο επιτρέπει στους gamers να παραμετροποιήσουν και να αναβαθμίσουν το ποντίκι με πρόσθετα όπως διαφορετικό αισθητήρα optical ή laser κυρίως για να το φέρουν στα μέτρα τους. Επιπλέον, παραμετροποίηση μπορεί να δεχτεί και η ροδέλα, στην οποία μπορούμε να ρυθμίσουμε το βάρος που απαιτείται για την ενεργοποίηση του κλικ, ενώ μπορεί να αντικατασταθεί με κάποια άλλη.

Η διαθεσιμότητα έχει ήδη ξεκινήσει στην αγορά και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο site της Mad Catz ενώ η προτεινόμενη τιμή του ανέρχεται στα $199.99.

[img_alt=Mad Catz R.A.T. PROX Gaming ποντίκι νέας γενιάς]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52979.png[/img_alt]

[img_alt=Mad Catz R.A.T. PROX Gaming ποντίκι νέας γενιάς]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52980.png[/img_alt]

[img_alt=Mad Catz R.A.T. PROX Gaming ποντίκι νέας γενιάς]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52981.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

$199.99 :hehe::hehe::hehe:

Τι κοροϊδεύεις ρε?

Είναι από κράμα Κρυπτονίτη και στολής του Ironman.

Επίσης είναι η χαρά των fanboys που λένε πως έχουν το καλύτερο επειδή είναι το ακριβότερο.

Δεν τα βάζω με την εταιρία ή την τιμή του - ίσα ίσα μου αρέσει πολύ και εάν είχα τρέλα με τα ποντίκια

θα τα έδινα - αλλά με την ημιμάθεια μερικών.

Link to comment
Share on other sites

ακριβώς το ίδιο! ^^^

κοιτάτε, εγώ πιστεύω είναι εν μέρη ψυχολογικό όλο αυτό :P , έχω ποντίκι 200 ευρώ! θα κάνω πιο πολλά χεντ σοτ από εσένα ψηλέ που έχεις ποντίκι 15 ευρώ! (naaaaaah)

το πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει μέρος του καταναλωτικού κοινού των gamers και enthusiasts, που το βάζουν στην λίστα των "+" στην αγορά κάποιου περιφερειακού, ότι θα έχω καλύτερες επιδόσεις στο να παίζω το τάδε παιχνίδι.

Και κάτι ακόμα, κάποιος θα το πει, στάνταρ. Άμα δεν σας αρέσει μην το αγοράζετε, στην τελική αυτό το προϊόν δεν απευθύνετε ούτε σε έμενα, ούτε σε εσένα, ( [MENTION=2195]MetallicGR[/MENTION] ίσως σε εσένα), ούτε σε εσένα. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν άτομα, που αλλάζουν HW και πλατφόρμα κάθε φορά που βγαίνει η επόμενη, τι θα τους κρατήσει πίσω στο να δώσουν 200? για ένα ποντική όταν θα δώσουν 600?+ για τον επεξεργαστή? τίποτα! :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Δεν θέλω να σχολιάσω την τιμή, πάντα τα RAT ήταν... "τσιμπημένα" (μην πω κάτι χειρότερο). Το πρόβλημα είναι η εργονομία με αυτά τα τεράστια κενά δεν βλέπω καλό palm grip.

Το αστείο είναι ότι οι περισσότεροι εντυπωσιάζονται και ψαρώνουν με τα RAT ενώ υπάρχουν ένα σωρό ποιοτικές λύσεις εκεί έξω.

Link to comment
Share on other sites

Όντως το RAT εμένα δεν με βολέψε ό,τι συνδυασμό και αν έκανα στις ρυθμίσεις του. Αυτό ωραίο φαίνεται. Θα πουλάνε δλδ ξεχωριστα και ροδέλες / αισθητήρες; κάνα 500 θα φτάσει στο τέλος με τα φουλ έξτρα :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now