MetallicGR

344 εφαρμογές εκτός App Store σύμφωνα με την Apple

Recommended Posts

[NEWS_IMG=344 εφαρμογές εκτός App Store σύμφωνα με την Apple]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με πληροφορίες, το App Store της γνωστής εταιρείας δέχτηκε επίθεση από κακόβουλες εφαρμογές που βρήκαν τον δρόμο τους προς jailbroken iOS συσκευές.

Οι αναφορές μέχρι στιγμής μιλούν για 344 πληγείσες εφαρμογές τις οποίες αφαίρεσε η Apple από το κατάστημά της προς αποφυγή κι άλλων μολύνσεων. Η εφαρμογή απ' όπου ξεκίνησε το όλο θέμα λέγεται Xcode Ghost και με τη μέθοδο της έγχυσης ψευδών εργαλείων για προγραμματιστές και συγκεκριμένα μια έκδοση του Xcode της Apple. Ανάμεσα στις μολυσμένες εφαρμογές προστέθηκαν και οι WeChat, Didi Kuaidi, μια υπηρεσία αντίστοιχη με το Ube αλλά για την περιοχή της Κίνας και φαίνεται πως κατέβαιναν από servers στην Κίνα. Ο Ryan Olson, Διευθυντής απειλών της Palo Alto Networks δήλωσε πως το κακόβουλο λογισμικό είχε περιορισμένη πρόσβαση στη συσκευή κι έτσι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος, ενώ λέγεται πως η όλη υπόθεση πραγματοποιήθηκε για το "proof of concept".

[img_alt=344 εφαρμογές εκτός App Store σύμφωνα με την Apple]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture52996.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION]

Η ξαδέρφη μου δεν ήθελε το iPhone 6 που αγόρασε πριν λίγο καιρό όποτε το αγόρασα εγώ απο αυτή!

(Με τις γυναίκες δεν βγάζεις άκρη)

Όποτε είμαι και εγώ στο club!

[MENTION=1118]venisk[/MENTION] μην με μαλώσεις!

Edited by Thanoucos
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now