$@39@

Μετατροπή εξόδου εικόνας

Recommended Posts

Καλησπέρα μάγκες (πωωωωωω καιρό έχω να γράψω... ΦΑΚ!!!) Χρειάζομαι τα φώτα όσων μπορούν να βοηθήσουν. Θέλω από Pc που έχει εξόδους HDMI-VGA να συνδέσω μία οθόνη που έχει μόνο VGA και έναν διαμορφωτή που έχει μόνο Component. Τι κάνω οέο? Η σκέψη μου είναι να κάνω ένα βήμα κάτω και στα 2. Τι εννοώ? Να πάρω από το HDMI και να βγάλω με αντάπτορα σε VGA για την οθόνη και από το VGA να αλλάξω το σήμα σε Component. To HDMI to VGA είναι αρκετά εύκολο και οικονομικό. Το 2ο όμως με προβληματίζει. Τι μου προτείνουν οι ειδικοί επί της εικόνας?

Link to comment
Share on other sites

Αρχικά βεβαιώσου ότι αυτό που υπολογίζεις σε εξόδους, μπορεί να δουλέψει όπως το θέλεις. Μην έχεις τίποτα εκπλήξεις ειδικά από κάτι παλιές nvidia.

Μετά πηγαίνεις για

VGA out -> VGA monitor painless

και

HDMI out -> ενεργό hdmi to VGA -> VGA to RGB για τον διαμορφωτή

αν θυμάμαι καλά τις τιμές είναι η πιο φθηνή λύση, αλλά παίζει άνετα να έχει HDCP προβλήματα στο δεύτερο.

Link to comment
Share on other sites

Το YPBPR είναι για το HD ότι ήταν παλιά το RCA για το standard definition.Δεν νομίζω ότι θα δουλέψει κουμπώνοντας απλά το "κίτρινο" της εικόνας στο αντίστοιχο. Λοιπόν για να μην σας κουράζω, νομίζω ότι βρήκα την πιο οικονομική σχετικά λύση. Θα βάλω με αντάπτορα στο HDM το VGA της οθόνης (κόστος περίπου 7 ευρώ) και θα χρησιμοποιήσω αυτό VGA-VID Μετατροπέας σήματος VGA σε Video (PC ΣΕ TV) :: VGA (15 PIN) :: Εικόνας - Video :: Βύσματα - Adaptors :: emimikos.gr για το component.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now