MetallicGR

Η επί πληρωμή συνδρομή του YouTube πλησιάζει

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η επί πληρωμή συνδρομή του YouTube πλησιάζει]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Η Google ετοιμάζει αυτό το συνδρομητικό πακέτο για το YouTube εδώ και αρκετό καιρό και σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η τελική έκδοση έρχεται σύντομα.

Το συνδρομητικό πακέτο του YouTube στην ουσία δε θα κάνει χρήση των διαφημίσεων που ερχόμαστε αντιμέτωποι όταν χαζεύουμε με μεγάλη προσήλωση τα βίντεο της αρεσκείας μας. Βέβαια η χρήση του adblock και άλλων αντίστοιχων εργαλείων, έχει πλήξει τα συνολικά έσοδα της υπηρεσίας, ενώ έχει επεκταθεί και σε άλλες ανά τον κόσμο και γι' αυτό η Google στοχεύει και σε άλλες μεθόδους monetization στο μέλλον. Παράλληλα, το νέο μοντέλο που θα εισάγει το YouTube πρακτικά σημαίνει πως οι χρήστες δε θα βλέπουν διαφημίσεις και θα γίνουν συνεργάτες της υπηρεσίας. Το αρχικό κόστος της υπηρεσίας σύμφωνα με την πηγή θα είναι $9.99 το μήνα και θα ξεκινήσει από τις ΗΠΑ, πριν περάσει και σε άλλες περιοχές του κόσμου.

[img_alt=Η επί πληρωμή συνδρομή του YouTube πλησιάζει]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53227.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now