MetallicGR

Επικείμενο το λανσάρισμα του Android 6.0 Marshmallow

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Επικείμενο το λανσάρισμα του Android 6.0 Marshmallow]http://www.hwbox.gr/images/news_images/android.jpg[/NEWS_IMG] Η 6η έκδοση αναμένεται να έρθει και επίσημα στις πρώτες συσκευές στις αρχές Οκτωβρίου.

Αυτή τη στιγμή η Google θα λανσάρει το LG Nexus 5 και το Huawei Nexus 6 κάτι που θα γίνει αύριο, 29 Σεπτεμβρίου ενώ το Android 6.0 θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου όπως δηλώνουν οι πηγές. Αυτό βέβαια δε συνεπάγεται πως την ίδια ημερομηνία θα διατεθεί και σε άλλους κατασκευαστές, μιας και θα πρέπει να δοκιμάσουν ενδελεχώς το λειτουργικό σύστημα πριν το διαθέσουν στους τελικούς καταναλωτές, κάτι που συνήθως διαρκεί από μερικές εβδομάδες μέχρι αρκετούς μήνες. Το νέο λειτουργικό σύστημα της Google θα διαθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά, ασφαλείας, καθώς και επιλογές που σχετίζονται με τις άδειες των εφαρμογών.

[img_alt=Επικείμενο το λανσάρισμα του Android 6.0 Marshmallow]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53228.png[/img_alt]

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Πάντως, απ΄όσο έχω δει με τις εκδόσεις της Sammy, όταν βγαίνει μία σημαντική έκδοση (π.χ. 4, 5) χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να λειτουργήσει σωστά, δηλαδή την επόμενη σημαντική έκδοση. Π.χ. η έκδοση 4.4 δούλευε πολύ καλύτερα από την 4. Η 5.1.1. που έχω στο Note 4 δουλεύει άψογα σε σχέση με την 5.0.1 που ήταν η πρώτη 5αρα που βγήκε για το τηλέφωνο κτλ.

Ας ελπίζουμε και πως οι κατασκευαστές για άλλη μία φορά δεν θα τον "παίξουν" και θα διαθέσουν την ενημέρωση όσο συντομότερα γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now