MetallicGR

Από $300 θα ξεκινά να πωλείται ένα Oculus VR Headset

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Από $300 θα ξεκινά να πωλείται ένα Oculus VR Headset]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general1.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρεία μιας και έχει τελειοποιήσει τα specs και το χρονοδιάγραμμα που θα κυκλοφορήσει το Oculus Rift headset εικονικής πραγματικότητας, αποκαλύπτει πληροφορίες και για την τιμή του.

Ο Nate Mitchell, αντιπρόεδρος των προϊόντων της Oculus VR δήλωσε πως η τελική έκδοση θα κοστίζει "τουλάχιστον $300". Η τιμή στην αγορά της εικονικής πραγματικότητας θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς υπάρχουν και άλλες εταιρίες οι οποίες έχουν επιδείξει τις δικές τους προτάσεις και θα είναι συμβατές ακόμα και με τις κονσόλες της τελευταίας γενιάς όπως το PlayStation 4 και το Xbox One. Το Oculus Rift θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το πρώτο τρίμηνο του 2016 και ήδη υπάρχουν πολλά συμβατά παιχνίδια για να απολαύσετε την εναλλακτική αυτή εμπειρία gaming.

[img_alt=Από $300 θα ξεκινά να πωλείται ένα Oculus VR Headset]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53226.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now