MetallicGR

Νέες μνήμες DDR4 SO-DIMM παρουσίασε η ADATA

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέες μνήμες DDR4 SO-DIMM παρουσίασε η ADATA]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adata.jpg[/NEWS_IMG] Οι νέες Premier DDR4 2133 SO-DIMM θα βρεθούν στο εσωτερικό πολλών φορητών (και μη) συστημάτων που υποστηρίζουν μνήμες DDR4.

Η ADATA, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής RAM ανακοίνωσε τις νέες μνήμες Premier DDR4 2133 SO-DIMM οι οποίες ανοίγουν τον δρόμο για την υιοθέτηση των DDR4 και στα φορητά συστήματα. Οι πυκνότητες που θα διατίθεται ξεκινά από τα 4GB και φτάνει μέχρι και τα 8GB ενώ οι συγκεκριμένες χρονίζονται στα 2133MHz. Σύμφωνα με την ADATA, οι μνήμες είναι ταχύτερες από τις DDR3 οι οποίες σε αυτό το form factor ξεκινούν από τα τυπικά 1333 και 1600MHz ενώ λειτουργούν με χαμηλότερη τάση (1.2V) κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στην συνολική κατανάλωση της συσκευής. Τέλος, η διαθεσιμότητα δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά θα ξεκινήσει με τα πρώτα κύματα συμβατών φορητών υπολογιστών.

[img_alt=Νέες μνήμες DDR4 SO-DIMM παρουσίασε η ADATA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53537.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now