MetallicGR

Πληροφορίες για το LTE του νέου Snapdragon 820

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πληροφορίες για το LTE του νέου Snapdragon 820]http://www.hwbox.gr/images/news_images/qualcomm.jpg[/NEWS_IMG] Η Qualcomm επιθυμεί διακαώς να φέρει στην αγορά ένα ακόμη αξιόλογο SoC για smartphones και άλλες φορητές συσκευές.

Το νέο SoC σύμφωνα με νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως θα χρησιμοποιεί το X12 modem για τη σύνδεσή του με τον "έξω κόσμο" το οποίο αποτελείται από CAT 12 LTE σύνδεση για ταχύτητες κατεβάσματος έως 600 Mbps, ενώ στην άνοδο, το CAT 13 υπόσχεται ταχύτητες έως 150 Mbps, θέτοντας γερές βάσεις για το πρότυπο 4G+.

Εκτός από το LTE, που αναμένεται να είναι το πιο γρήγορο που υπάρχει, ο επερχόμενος Snapdragon 820 έρχεται και με tri-band Wi-Fi με υποστήριξη 2x2 MU-MIMO. Το slide μας δίνει και μερικές ακόμα λεπτομέρειες για τη ενεργειακή απόδοση του LTE και του Wi-Fi λέγοντας πως η Qualcomm το έχει εμπλουτίσει με ειδικούς μηχανισμούς για χαμηλότερη κατανάλωση όταν δεν χρησιμοποιείται κάποιο από τα δύο.

[img_alt=Πληροφορίες για το LTE του νέου Snapdragon 820]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53551.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now