MetallicGR

Η Microsoft αποκτά τα Havok Physics της Intel

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft αποκτά τα Havok Physics της Intel]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Τα 3D Physics της Havok θα ενσωματωθούν στις υπόλοιπες τεχνολογίες της Microsoft όπως το DirectX 12, το Visual Studio αλλά και το Azure.

Η πολύ γνωστή από δεκάδες στούντιο ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών και τίτλων Havok ενσωματώνεται με την Microsoft για να εμπλουτίσει την ποιότητα, την πιστότητα και την εμπειρία των επερχόμενων τίτλων που θα βασίζονται σε πληθώρα νέων τεχνολογιών όπως το DirectX 12. Η Havok έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μεγάλους developers όπως οι Activision, EA, Ubisoft, Nintendo, Sony αλλά και η Microsoft και έχει προσφέρει τις τεχνολογίες της σε πολλά games, μεταξύ των οποίων και τα: Halo, Assassinʼs Creed, Call of Duty, Destiny, Dark Souls και τη σειρά The Elder Scrolls. Διατηρώντας τις συνεργασίες της με τα παραπάνω studio ανάπτυξης, τα Havok Physics όντας μέρος της Intel, περνούν άμεσα στην Microsoft οπότε και η ανάπτυξη παιχνιδιών με βάση αυτές, θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

[img_alt=Η Microsoft αποκτά τα Havok Physics της Intel]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53662.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now