MetallicGR

Από τα πρώτα workstations με Skylake παρουσιάζει η MSI

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Από τα πρώτα workstations με Skylake παρουσιάζει η MSI]http://www.hwbox.gr/images/news_images/msi44.jpg[/NEWS_IMG] Η MSI σπεύσει να ανακοινώσει ένα από τα πρώτα Skylake based workstation φορητά συστήματα που υπάρχουν και ακούει στο όνομα WT72 workstation.

Το εν λόγω laptop είναι ιδανικό για όσους επαγγελματίες θέλουν την απόλυτη ισχύ ενός desktop συστήματος πάντα μαζί τους. Το φορητό σύστημα εφοδιάζεται με επεξεργαστή έκτης γενιάς Intel Core Skylake αρχιτεκτονικής, 64GB DDR4 2133MHz μνήμες ενώ σύμφωνα με την εταιρία παρέχει ένα 20% επιπλέον σε επιδόσεις που διακρίνονται μόνο από το CPU κομμάτι και 30% για όποια εργασία εστιάζει στο υποσύστημα της μνήμης. Στο εσωτερικό, ζει ένας Xeon E3-1505M Skylake με ECC υποστήριξη μνημών DDR4 και μια Quadro M-Series κάρτα γραφικών για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχει κάποιος επαγγελματίας.

Η MSI υπόσχεται 50% υψηλότερες επιδόσεις σε εφαρμογές γραφικών από την προηγούμενη γενιά συστημάτων. Παράλληλα υποστηρίζει PCIE Gen3 X4 M.2 SSD σε διάταξη RAID 4 και έρχεται με προεγκατεστημένα τα Windows 10 της Microsoft. Από πλευράς λοιπών χαρακτηριστικών δε λείπει το κύκλωμα ήχου με υποσυστήματα της Nahimic, η υποστήριξη περιεχομένου 4K αλλά και οι θύρες USB type-C για μεγαλύτερη λειτουργικότητα και υποστήριξη μελλοντικών συσκευών.

[img_alt=Από τα πρώτα workstations με Skylake παρουσιάζει η MSI]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53670.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now