MetallicGR

Η κοινότητα Modding της Fractal Design ανοίγει τις πύλες της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η κοινότητα Modding της Fractal Design ανοίγει τις πύλες της]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fractal.jpg[/NEWS_IMG] Η Fractal Design δίνει το κίνητρο στους απανταχού modders να στείλουν τις δημιουργίες τους με σκοπό να εμφανιστούν στη νέα κοινότητα "Modding Headquarters".

Η κοινότητα ξεκινά με το Define S Modding, μια σειρά στην οποία όλοι οι κάτοχοι του συγκεκριμένου κουτιού μπορούν να στείλουν τα builds τους και τα projects τους συνολικά στέλνοντας ένα email στο modding@fractal-design.com. Την αρχή κάνουν γνωστά ονόματα του χώρου όπως ο Bill Owen του Mnpctech του οποίου το Define S είναι άριστο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Η κίνηση γίνεται για να δώσει κίνητρο σε όλους τους enthusiasts να δημιουργήσουν τα δικά τους builds, ή να δείξουν αυτά που ήδη έχουν δημιουργήσει. Τα καλύτερα builds θα αναρτηθούν στην ειδική σελίδα της Fractal Design "Modding Headquarters".

[img_alt=Η κοινότητα Modding Headquarters της Fractal Design ανοίγει τις πύλες της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53675.png[/img_alt]

Fractal Design Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now