MetallicGR

Τι περιμένουμε από το Event της Microsoft στις 6 Οκτωβρίου

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τι περιμένουμε από το Event της Microsoft στις 6 Οκτωβρίου]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Σήμερα, η Microsoft διοργανώνει στη Νέα Υόρκη ένα event για να αποκαλύψει πολλά νέα προϊόντα που θα φέρουν το νέο της λειτουργικό σύστημα Windows 10.

Στις 17:00 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί το νέο event της Microsoft και η εταιρία εστιάζει στις νέες συσκευές με Windows 10. Συγκεκριμένα, πολλές ακυκλοφόρητες συσκευές έχον ήδη δει τα φώτα της δημοσιότητας, μέσα από διαρροές ενώ τα χαρακτηριστικά τους είναι προς το παρόν καλά κρυμμένα. Στο Event περιμένουμε την αποκάλυψη των Surface Pro 4, του Microsoft Band 2 wearable, καθώς και πλήθος νέων Windows 10 φορητών συσκευών, ανάμεσά τους και τα νέα Lumia 950/950XL smartphones που έχουμε δει σε παλιότερα άρθρα.

Παράλληλα εκτός από τα παραπάνω προϊόντα που ενδέχεται να αντικρίσουμε κατά τη διάρκεια του event, εκπλήξεις ετοιμάζονται και από την ομάδα του Xbox και το μυαλό μας πηγαίνει σε κάποιο περιφερειακό, ή σε κάποια νέα υπηρεσία/χαρακτηριστικό για τη κονσόλα της Microsoft. Επιπλέον, στο event θα δούμε και αξεσουάρ για τα τηλέφωνα της εταιρίας όπως dock, ειδικό "στυλό" για το Surface tablet και ασύρματα, bluetooth ηχεία που θα συνδέονται με υποστηριζόμενες συσκευές - που θα τρέχουν φυσικά Windows 10.

Στη σειρά θα βρίσκεται και η νέα έκδοση του wearable Microsoft Band 2 το οποίο αναμένεται να είναι βελτιωμένο σε πολλά σημεία σε σχέση με την πρώτη απόπειρα τη εταιρίας στην δύσκολη ακόμα αγορά των "φορετών gadget".

[img_alt=Τι περιμένουμε από το Event της Microsoft στις 6 Οκτωβρίου]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53702.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Και εμένα το surface book μου έμεινε περισσότερο, αλλά και το windows continuum πολύ ενδιαφέρον. Κάτι που υπόσχεται χρόνια τώρα η canonical και ακόμα τον παίζει με το ubuntu phone.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now