MetallicGR

Η AMD συνεργάζεται με την Oculus και τη Dell για Oculus Ready PCs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η AMD συνεργάζεται με την Oculus και τη Dell για Oculus Ready PCs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd4.jpg[/NEWS_IMG] Η AMD, γνωστή για την σχεδίαση των APUs και των καρτών γραφικών της, έρχεται σε επαφή με μεγάλους κατασκευαστές όπως η Dell για τη παραγωγή υπολογιστών με τη πιστοποίηση της Oculus.

Συγκεκριμένα, οι υπολογιστές που θα γεννηθούν από αυτή τη συνεργασία, θα φέρουν AMD κάρτες γραφικών, ενώ η πιστοποίηση Oculus ready θα τους δώσει τη δυνατότητα να μπορούν να τρέξουν απροβλημάτιστα περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας χάρη στην υποστήριξη της τεχνολογίας LiquidVR. Οι GPUs που θα έρχονται προεγκατεστημένες με τους υπολογιστές θα είναι αρχιτεκτονικής Graphics Core Next προσφέροντας χαμηλό latency σε εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας. Τα συστήματα θα ξεκινούν από τα $999 και θα αυξάνονται ανάλογα με τις δυνατότητες που προσφέρουν.

https://www.oculus.com/ja/oculus-ready-pcs/

[img_alt=Η AMD συνεργάζεται με την Oculus και τη Dell για Oculus Ready PCs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53701.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now