MetallicGR

Το Dev Kit του Microsoft HoloLens κοστίζει 3K και έρχεται το Q1 2016

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Dev Kit του Microsoft HoloLens κοστίζει 3K και έρχεται το Q1 2016]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Στο σχετικό event των νέων συσκευών που θα φέρουν Windows 10, η Microsoft αποκάλυψε το Development Kit του HoloLens.

Το headset εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft κατά το Q1 του 2016. Η προηγούμενη φορά κατά την οποία είχαμε "οπτική επαφή" με το HoloLens, ήταν κατά τη διάρκεια της E3 2015 όπου και πραγματοποίησε μια παρουσίαση στο γνωστό java based παιχνίδι Minecraft, δείχνοντας πως μπορούμε να ελέγξουμε το παίκτη μας αλλά και να αλληλεπιδράσουμε με το περιβάλλον. Η Microsoft το ονομάζει εσωτερικά "Project X-Ray" και γνωστοποίησε πως η developer έκδοση θα κοστίζει περί τα 3000 δολάρια ενώ δεν γνωρίζουμε κατά πόσο "θα πέσει" με το τελικό προϊόν.

[img_alt=Το Dev Kit του Microsoft HoloLens κοστίζει 3K και έρχεται το Q1 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53785.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now