MetallicGR

Πτωτική εμφανίζεται η HTC για το Q3 του 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πτωτική εμφανίζεται η HTC για το Q3 του 2015]http://www.hwbox.gr/images/news_images/htc.jpg[/NEWS_IMG] Η Ταϊβανέζικη εταιρία, παρουσίασε τα αποτελέσματά της για το τρίτο τρίμηνο του 2015.

Συγκεκριμένα η HTC "είδε" λειτουργικές ζημίες της τάξης των $138 εκ. κατά το τρίτο τρίμηνο του έτους, όταν την ίδια περίοδο πέρυσι είχε καταφέρει μικρή αύξηση στα έσοδά της. Οι πωλήσεις έχουν πέσει δραστικά τους τελευταίους μήνες κάτι που οφείλεται στον υψηλό ανταγωνισμό που έχει να αντιμετωπίσει στην αγορά των smartphones. Πρόσφατα μάλιστα, η HTC ανακοίνωσε περικοπές θέσεων εργασίας για να μπορέσει να αντεπεξέλθει κάνοντας το μέλλον της αβέβαιο.

[img_alt=Πτωτική εμφανίζεται η HTC για το Q3 του 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53784.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω ποτέ δεν την είχα σε μεγάλη εκτίμηση. Θυμάμαι πάντως ότι κάποτε τα πήγαινε καλά, τότε με Wildfire και το Diamond. Άλλαξαν πολλά βέβαια από τότε στην αγορά των smartphones :/

Link to comment
Share on other sites

Με δικά μου λόγια το είπα...m7 m8 m9....mmmmm πρέπει να ξεκολλήσει λίγο! Τραγικές κάμερες, αλλά πηγαίναν σφαίρα και φανταστική ποιότητα κατασκευής να τα λέμε όλα.

Link to comment
Share on other sites

Τα κτήριά μας είναι κολλητά. Αναγκάστηκαν πριν 3-4 μήνες να κάνουν layoff σε 600 εργαζομένους τους εδώ :(

Πάντως λένε ότι περιμένουν το 2016 να πάνε αρκετά καλύτερα και να τους πάρουν πίσω τους περισσότερους.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now