MetallicGR

Η πλατφόρμα της Intel, Purley θα υποστηρίζει Skylake-EP και Cannonlake-EP CPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η πλατφόρμα της Intel, Purley θα υποστηρίζει Skylake-EP και Cannonlake-EP CPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel3.jpg[/NEWS_IMG] Με βάση ένα νέο roadmap που διέρρευσε, η πλατφόρμα Purley της Intel θα μπορεί να στεγάσει επεξεργαστές Skylake-EP αλλά και Cannonlake-EP.

Η server πλατφόρμα συστημάτων της Intel με την κωδική ονομασία Purley θα καταφθάσει το πρώτο μισό του 2017 σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έρχονται στο φως από το XFastest. Συγκεκριμένα, το site με μερικά slides που έχει στη κατοχή του υποστηρίζει πως η εν λόγω πλατφόρμα θα δέχεται τόσο Skylake-EP όσο και Cannonlake-EP επεξεργαστές με τους πρώτους να αποκαλύπτονται την ίδια περίοδο, ενώ για να έρθουν στην αγορά οι Cannonlake, θα πρέπει να περιμένουμε ώστε να ωριμάσουν όπως γίνεται συνήθως στην συγκεκριμένη αγορά. Η Intel με αυτή την κυκλοφορία, θα καταφέρει να αντικαταστήσει τις τωρινές πλατφόρμες Grantely και Brickland.

Επιπλέον, η οικογένεια επεξεργαστών Xeon E5 v4 θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο μισό του 2016 και θα είναι στην ουσία Broadwell EP parts με έως και 22 πυρήνες και υποστήριξη DDR4 μνημών στα 2400MHz. Λίγους μήνες αργότερα, την εμφάνισή της θα κάνουν οι Broadwell-EX CPUs της οικογένειας Xeon E7 v4 και θα είναι συμβατοί με την υπάρχουσα πλατφόρμα Brickland. Η πλατφόρμα Purley θα είναι scalable σε πολλαπλά συστήματα με 2S, 4S και 8S διαρρυθμίσεις.

[mag_full=Η πλατφόρμα της Intel, Purley θα υποστηρίζει Skylake-EP και Cannonlake-EP CPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53813.png[/mag_full]

[mag_full=Η πλατφόρμα της Intel, Purley θα υποστηρίζει Skylake-EP και Cannonlake-EP CPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53814.png[/mag_full]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now