MetallicGR

Από τις μεγαλύτερες αγορές στον χώρο του IT πραγματοποιεί η Dell

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Από τις μεγαλύτερες αγορές στον χώρο του IT πραγματοποιεί η Dell]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35423.jpg[/NEWS_IMG] Εξαγοράζει την εταιρία data storage EMC για το υπέρογκο ποσό των 67 δις δολαρίων, πραγματοποιώντας παράλληλα ρεκόρ ως τη μεγαλύτερη αγορά που έχει γίνει ποτέ στον χώρο της τεχνολογίας.

Η "νούμερο τρία" εταιρία κατασκευής υπολογιστών Dell εξαγοράζει την EMC, μια εταιρία που ειδικεύεται στην αποθήκευση δεδομένων και αυτό αναμένεται να βοηθήσει τον κολοσσό να ανταγωνιστεί εταιρίες όπως η Cisco, την IBM αλλά και τη Hewlett Packard οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει να προοδεύουν στον τομέα της online αποθήκευσης, της φορητότητας αλλά και της ασφάλειας. Η αγορά που βρήκε σύμφωνη τη EMC αντιστοιχεί σε $33.15 ανά μετοχή ενώ στο ποσό, φαίνεται να εμπλέκεται ο επενδυτικός οίκος Silver Lake. Παράλληλα, η Dell εξαγοράζει και το 81% της συμμετοχής της EMC στην VMWare.

[img_alt=Από τις μεγαλύτερες αγορές στον χώρο του IT πραγματοποιεί η Dell]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53901.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now