MetallicGR

SanDisk & HP ετοιμάζουν non-volatile μνήμες νέας τεχνολογίας

Recommended Posts

[NEWS_IMG=SanDisk & HP ετοιμάζουν non-volatile μνήμες νέας τεχνολογίας]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sandisk.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με τις λίγες πληροφορίες που υπάρχουν προς το παρόν, οι δύο εταιρίες ετοιμάζουν νέες μνήμες με την ονομασία Storage Class Memory.

Η εν λόγω τεχνολογία θα κλιθεί να αντιμετωπίσει τις προτάσεις των Intel - Micron και θα βασίζεται στο ίδιο σκεπτικό με την 3D XPoint των δύο προαναφερθέντων πληροφοριών και υπόσχεται έως και 1000 φορές υψηλότερες ταχύτητες από τις σημερινές τεχνολογίες αποθήκευσης. Οι HP - SanDisk αναφέρουν επίσης βελτιώσεις στη πυκνότητα, στη κατανάλωση ενώ θα είναι σημαντικά φθηνότερες σε σχέση με τις "παραδοσιακές" DRAM. Ο σκοπός, είναι οι Storage Class Memory να εμφανιστούν στο διάστημα μεταξύ του 2018 και του 2020, ενώ η αντίστοιχη τεχνολογία 3D XPoint θα βρεθεί στην αγορά το 2016 όπως δήλωσε η Intel.

[img_alt=SanDisk & HP ετοιμάζουν non-volatile μνήμες νέας τεχνολογίας]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53913.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now