MetallicGR

9 εκ. ανθρώπους συγκέντρωσε η Beta του Star Wars Battlefront

Recommended Posts

[NEWS_IMG=9 εκ. ανθρώπους συγκέντρωσε η Beta του Star Wars Battlefront]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action3.jpg[/NEWS_IMG] Η DICE ανακοίνωσε τα επίσημα στοιχεία της beta έκδοσης του τίτλου η οποία τελείωσε πριν από δύο ημέρες.

Συνολικά, 9 εκατομμύρια άνθρωποι κατέβασαν και έπαιξαν την beta του νέου Star Wars με τη τελική έκδοση να αναμένεται σε λίγες εβδομάδες. Ο αριθμός των παικτών είναι διπλάσιος από αυτούς που είχε συγκεντρώσει η beta του Destiny το 2013. Η παρακάτω εικόνα δημοσιεύτηκε από τις EA/DICE ως ένδειξη ευχαρίστησης προς τους fans. Η beta είχε διαθέσιμα τρία game modes, τα Drop Zone, Walker Assault και το fighter mode στο οποίο υπήρχαν στοιχεία co-op. Αυτό που δέχτηκε τη μεγαλύτερη κριτική ήταν το Walker Assault λόγω της μη σωστής ισορροπίας στο gameplay κάτι που κοιτά φυσικά και το στούντιο ανάπτυξης.

Εκτός από τα μικροπροβλήματα, η EA ανακοίνωσε και τη season pass με κόστος $50 και η οποία προσφέρει τέσσερα expansions αν και οι δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για την ώρα. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα ξεκινήσεις στις 17 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ και στις 19 Νοεμβρίου στην Ευρώπη.

[img_alt=9 εκ. ανθρώπους συγκέντρωσε η Beta του Star Wars Battlefront]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54021.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τα έσπασε! Μακάρι να βγει συλλεκτική με τον darth vader!!!!!!!!!!!

ENNOEITAI ότι θα βγάλουν 52 limited εκδόσεις με πραγματάκια μέσα. Πήραν που πήραν το license, θα το αρμέξουν κανονικά ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now