MetallicGR

Το Facebook "απαντά" στο YouTube με τον δικό του video player

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Facebook "απαντά" στο YouTube με τον δικό του media player]http://www.hwbox.gr/images/news_images/facebook.jpg[/NEWS_IMG] Το Facebook δουλεύει επάνω σε ένα νέο feature που θα επιτρέψει στους χρήστες του να προβάλλουν βίντεο χωρίς να διακόπτουν την παράλληλη επαφή τους με το κοινωνικό δίκτυο.

Η νέα υπηρεσία που έχει στα σκαριά η δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Facebook ίσως καταφέρει να αποσπάσει τη προσοχή της Google και του YouTube, που έχει ουκ ολίγες φορές χαρακτηριστεί ως η κορυφαία ιστοσελίδα για θέαση βίντεο παντός τύπου. Η εταιρία δημοσίευσε (στο YouTube) ένα μικρό βίντεο δείχνοντας ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που θα φέρει στο τραπέζι το νέο feature, το οποίο ονομάζει απλά video.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες θα μπορούν να μεταφέρουν το βίντεο στην άκρη της οθόνης με τη χρήση gestures, ενώ θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν μαζί του για να το φέρουν ξανά σε πλήρη οθόνη, ή για να το κλείσουν εντελώς, χωρίς να αποσπάται η προσοχή από το κυρίως content της υπηρεσίας, που είναι τα posts των φίλων. Μάλιστα σημειώνεται ότι οι περισσότερες προβολές από το YouTube προέρχονται από το Facebook, οπότε εκεί ενδέχεται να κρύβεται ο λόγος που το τελευταίο έχει κατά νου την εν λόγω κίνηση.

[img_alt=Το Facebook "απαντά" στο YouTube με τον δικό του video player]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53964.png[/img_alt]

<iframe width="750" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/pH5yl92JYDk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

ποτε θα βγαλει hardware ειπαμε??? :hehe:

Ειχε βγάλει η HTC για λογαριασμό τους το first που ήταν το Facebook phone (με Facebook home πάνω σε Android)

Το ότι δεν το θυμάται κανείς είναι ενδεικτικό με για το πόσο καλά τα πήγε.

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Edited by FrOsT
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now