MetallicGR

Η Acer Predator X34 με G-Sync καταφθάνει στην αγορά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Acer Predator X34 με G-Sync καταφθάνει στην αγορά]http://www.hwbox.gr/images/news_images/acer.jpg[/NEWS_IMG] Η Acer λανσάρει και επίσημα μια νέα οθόνη, ειδικά φτιαγμένη για gaming κάτι που διακρίνεται χάρη στην υψηλή ανάλυση και τις συνοδευτικές τεχνολογίες.

Η οθόνη έχει διαγώνιο 34 ιντσών και ανάλυση 3440 x 1440 pixel (IPS) και ρυθμό ανανέωσης 60Hz το οποίο μπορεί να αυξηθεί στα 100Hz με τη μέθοδο του υπερχρονισμού. Το monitor περιλαμβάνει τεχνολογίες όπως την ZeroFrame για χρήση με πολλαπλές ίδιες οθόνες αλλά και το G-Sync της NVIDIA για ομαλό gameplay χωρίς tearing. Η φύση της νέας Predator X34 είναι κυρτή, ακολουθώντας τη καμπύλη των ματιών του χρήστη. Από άποψη θυρών, η Predator X34 χρησιμοποιεί HDMI 2.0 DisplayPort 1.2 και δυνατότητα ρύθμισής της για πιο άνετη θέαση.

Εφοδιάζεται με δύο ηχεία 7W που υποστηρίζουν DTS ήχο ενώ φέρει και USB 3.0 hub τεσσάρων θυρών. Η τιμή που προτείνει η Acer ανέρχεται στα $1299 με τη διαθεσιμότητά της να παραμένει άγνωστη.

[img_alt=Η Acer Predator X34 με G-Sync καταφθάνει στην αγορά]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture53963.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Πόσο μα πόσο υπέροχα είναι τα Curved Monitors !?!?!Όπως και η Acer XR341CK με Free-Sync έτσι και αυτή τώρα είναι σίγουρα απίστευτες από όλες τις απόψεις.Αυτό όμως δεν ισχύει και για τις τιμές τους δυστυχώς:disturbed:...[h=1][/h]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now