MetallicGR

NVIDIA: Game Ready Drivers μόνο μέσω του GeForce Experience

Recommended Posts

[NEWS_IMG=NVIDIA: Game Ready Drivers μόνο μέσω του GeForce Experience]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia2.jpg[/NEWS_IMG] Σημαντικές αλλαγές ετοιμάζει η NVIDIA αρχής γενομένης από το νέο GeForce Experience που θα λανσάρει τον Δεκέμβρη.

Το GeForce Experience, ένα πρόγραμμα που εγκαθίσταται μαζί με τους τελευταίους drivers της NVIDIA αναμένεται να γίνει υποχρεωτικό. Συγκεκριμένα, η εταιρία θα περιορίσει τους standalone drivers που δίνονται από την ιστοσελίδα της και οι Game Ready που εμφανίζονται με τη κυκλοφορία κάθε νέου παιχνιδιού, θα κατεβαίνουν μόνο από το παραπάνω πρόγραμμα και μόνο εφόσον ο χρήστης είναι εγγεγραμμένος με το email του. Στη πραγματικότητα το GeForce Experience δεν χρησιμοποιείται από πολλούς χρήστες μέχρι σήμερα αν και περιλαμβάνει ορισμένες ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως τη καταγραφή και το streaming του gameplay στο Twitch και το YouTube, κάτι που θέλει να αλλάξει η NVIDIA με την εν λόγω κίνηση. Τα παραπάνω ενδέχεται να δημιουργήσουν όμως πονοκέφαλο στους OEMs ανά τον κόσμο ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα υπάρξει εναλλακτική λύση για αυτούς από πλευράς NVIDIA.

[img_alt=NVIDIA: Game Ready Drivers μόνο μέσω του GeForce Experience]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54041.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Με χαλάει λίγο αλλά δεν θα αλλάξω εταιρεία επειδή θέλει ένα πρόγραμμα για να κατεβεί ο driver :)

Τελικά υπάρχουν πολλοί άμπαλοι εκεί έξω γι αυτό επιβιώνει αυτή η εταιρεία.

Σκέψου δλδ αυτοί που παίρναν τόσα χρόνια amd κάρτες τι ήταν..μ αρέσει η λογική σου :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα από τον μέσο χρήστη κ πάνω δεν νομίζω ότι χρειάζεται ένα πρόγραμμα για να σου πει τι settings θα βάλεις στο game! Δεν είναι κακό, είναι άχρηστο :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now