MetallicGR

Η AMD αποκαλύπτει τα οικονομικά αποτελέσματα του Q3 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η AMD αποκαλύπτει τα οικονομικά αποτελέσματα του Q3 2015]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd2.jpg[/NEWS_IMG] Σημαντική πτώση σημείωσε η AMD σύμφωνα με τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2015.

Οι λειτουργικές ζημίες της AMD για το τρίτο τρίμηνο ανήλθαν στα $158 εκατομμύρια με την καθαρή ζημιά να ανέρχεται στα $197 εκ. Τα ακαθάριστα έσοδα δεν ξεπέρασαν τα $1.06 δις, ένας σημαντικά χαμηλός αριθμός, μιας και την ίδια περίοδο πέρυσι, η εταιρία είχε συγκεντρώσει περίπου $1,43 δις. Επιπλέον, τα καταγεγραμμένα προϊόντα της εταιρίας είναι αξίας $65 εκ. ενώ η AMD προσπάθησε μέσα από συνεχείς μειώσεις τιμών να "διώξει" τις κάρτες της παλιάς σειράς Radeon 200 Series για να δημιουργήσει χώρο για τις νέες χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Η CEO της εταιρίας δήλωσε πως παραμένει πιστή στους αρχικούς στόχους της παρά την χαμηλή ζήτηση που έχουν τη τελευταία περίοδο οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Όσον αφορά το τέταρτο τρίμηνο του έτους, αναλυτές αναμένουν νέα πτώση της τάξης του 10%, πέφτοντας κάτω από το όριο του 1ός δις δολαρίων δημιουργώντας νέες ανησυχίες στους επενδυτές της.

[img_alt=Η AMD αποκαλύπτει τα δημοσιονομικά αποτελέσματα του Q3 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54050.png[/img_alt]

[img_alt=Η AMD αποκαλύπτει τα δημοσιονομικά αποτελέσματα του Q3 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54051.png[/img_alt]

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Πάντως μπράβο στην Lisa Su που ακόμα και με τέτοια πτώση στα έσοδα και με δύο απώλειες σημαντικών μελών της εταιρίας προσπαθεί και είναι πιστή στους στόχους της .Δε τo βάζει κάτω .:L..

Link to comment
Share on other sites

η AMD προσπάθησε μέσα από συνεχείς μειώσεις τιμών να "διώξει" τις κάρτες της παλιάς σειράς Radeon 200 Series για να δημιουργήσει χώρο για τις νέες χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Να κάνει rebrand εννοεί με το "διώξει"? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now