MetallicGR

Τα extensions θα έρθουν στον Microsoft Edge με το Redstone update

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα extensions θα έρθουν στον Microsoft Edge με το Redstone update]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως με το Redstone update που θα κυκλοφορήσει στα Windows 10, θα προστεθεί η δυνατότητα εγκατάστασης addons στον Edge browser.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Microsoft Edge, του προεπιλεγμένου περιηγητή των Windows 10, είναι η υποστήριξη προσθέτων. Το επίσης θετικό, είναι ότι ο Edge θα μπορεί να τρέχει extensions που έχουν φτιαχτεί για άλλους browsers όπως τον Chrome της Google. Το χαρακτηριστικό ήταν να ενσωματωθεί στον Edge μέσα στο Threshold 2 update Νοεμβρίου και μέσω του WinBeta γίνεται γνωστό πως η Microsoft θέλει περισσότερο χρόνο για να το τελειοποιήσει.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η λειτουργία θα βρίσκεται στο Redstone update για τα Windows 10, το οποίο θα έχει τη μορφή service pack διορθώνοντας προβλήματα, ενίοτε βελτιώνοντας και τις επιδόσεις. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει προγραμματιστεί μέσα στο καλοκαίρι του 2016, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί μιας και υπάρχει το ενδεχόμενο νέας καθυστέρηση από την Microsoft.

[img_alt=Τα extensions θα έρθουν στον Microsoft Edge με το Redstone update]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54230.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now