MetallicGR

Πέφτει η τιμή του PlayStation 4 στην Ευρώπη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πέφτει η τιμή του PlayStation 4 στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ps4.jpg[/NEWS_IMG] Αρκετά νωρίτερα από τις γιορτές αποφάσισε η Sony να ρίξει την τιμή του PS4 στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Σε αυτό έχει συμβάλλει και η Microsoft με τον τρόπο της. Το Halo 5 Guardians και το Rise of the Tomb Raider που θα κυκλοφορήσουν αρχικά για Xbox One κάνουν λίγο πολύ την Sony να νιώθει άβολα για τη δική της κονσόλα. Παρόλο που διαπρέπει στις πωλήσεις, το PS4 αναμένεται να έρθει πιο φθηνό στα χέρια των gamers, αρκετά πριν από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Αναφορές μιλούν για πτώση 50 λιρών στην αγορά της Αγγλία, περίπου 60?, ένα αξιοσημείωτο ποσό (Η έκδοση των 500GB θα πωλείται προς 349,99?). Οι retailers αναμένεται βέβαια να εμπλουτίσουν τη κονσόλα καθώς η πτώση έχει να κάνει με σκέτο το PS4 χωρίς κάποιο από τα συνοδευτικά καλούδια όπως παιχνίδια, χειριστήρια και συνδρομές για το PlayStation Plus.

[img_alt=Πέφτει η τιμή του PlayStation 4 στην Ευρώπη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54296.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Πιο "λογική" τιμή σε σχέση με την αρχική.

Πάντως να τα λέμε όλα, είναι η πρώτη φορά που από την αρχή της κυκλοφορίας του η Sony (και αντίστοιχα οι MS με το XBONE) δεν είχαν τόσες μεγάλες απώλειες και "ρέφαραν" την επένδυση πολύ πιο γρήγορα. Στο PS3 νομίζω είχε περάσει μια 3-4ετία που έγραφαν ζημιές μέχρι να εμφανιστούν τα πρώτα κέρδη. Ας είναι καλά το x86.

PS ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι το χειριστήριο έχει 50?.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now