MetallicGR

Νέους SSD με SLC NAND κυκλοφορεί η Transcend

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέους SSD με SLC NAND κυκλοφορεί η Transcend]http://www.hwbox.gr/images/news_images/transcend.jpg[/NEWS_IMG] Οι SSD570 χρησιμοποιούν single level cell μνήμες για μέγιστη αξιοπιστία σε ειδικά περιβάλλοντα.

Η παραπάνω σειρά συνοδεύεται και από τους μικρότερους SSD520 οι οποίοι διαθέτουν NAND Flash τύπου SLC, ένας τύπος μνήμης που χρησιμοποιείται ακόμα σε περιβάλλοντα όπου η αξιοπιστία των μέσων αποθήκευσης είναι ένας πολύ κρίσιμος παράγοντας. Τα drive εξοπλίζονται με το SATA III και το παλιότερο SATA II πρότυπο σύνδεσης αντίστοιχα και οι ταχύτητες τερματίζουν στα 510 MB/s read και τα 450 MB/s write. Ο ελεγκτής είναι ο TS6500 της ίδιας της Transcend και σε συνδυασμό με τις υψηλών επιδόσεων NAND Flash μνήμες, εγγυώνται αυξημένη αντοχή στον χρόνο, με μόνο αρνητικό τις μικρές χωρητικότητες.

Η σειρά SSD570 έρχεται σε χωρητικότητες 64Gb και 128GB με τριετή εγγύηση και η SSD520 περιλαμβάνει μοντέλα 8GB, 16GB και 128GB.

[img_alt=Νέους SSD με SLC NAND κυκλοφορεί η Transcend]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54413.png[/img_alt]

'>Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now