MetallicGR

Η Noctua γιορτάζει φέτος 10 χρόνια παρουσίας

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Noctua γιορτάζει φέτος 10 χρόνια παρουσίας]http://www.hwbox.gr/images/news_images/noctua.jpg[/NEWS_IMG] 10 χρόνια πέρασαν κιόλας από την αποκάλυψη της NH-U12 η οποία έβαλε γερές βάσεις για την μετέπειτα εξέλιξη της Noctua.

Έχοντας περισσότερα από 6000 βραβεία στη "πλάτη της", η Noctua συνεχίζει ακάθεκτη το έργο που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2005 με την είσοδο των NH-U12 & NH-U9. Σήμερα, 10 χρόνια και 4 γενιές ψυκτρών μετά, οι NH-U12S, NH-U9S, NH-U14S κατασκευάζονται με βάση τα ίδια standards και την ίδια ποιότητα που έκανε γνωστή την εταιρία στους enthusiasts ανά τον κόσμο. Εκτός από τις προαναφερθείσες ψύκτρες, η Noctua έγινε ιδιαίτερα γνωστή και για μερικές low profile ενώ δε μπορούμε να αφήσουμε εκτός και την θρυλική NH-D14.

Ακολουθώντας τις ίδιες πολιτικές στα χρόνια που περνούσαν, η Noctua έμεινε στο πλευρό των fans και των πελατών της δίνοντας δωρεάν mounting kits σε κάθε νέο socket. Τα αξιοσημείωτα, είναι το λανσάρισμα του AM2 από την AMD, αλλά και στα διάφορα κατά καιρούς socket της Intel, όπως τα LGA115x και πιο πρόσφατα, το LGA2011. Έτσι, με τα συνεχή updates, ακόμα και η πρώτη ψύκτρα της εταιρίας, NH-U12 είναι συμβατή με όλα τα σύγχρονα socket, όπως το LGA1151.

Οι τομείς που διέπρεψε η Noctua δεν τελειώνουν μόνο στις ψύκτρες, αλλά επεκτείνονται και σε ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι της ψύξης, τους ανεμιστήρες. Στα μέσα του 2006, η Noctua λανσάρει τον NF-S12, ένας ανεμιστήρας 120mm ειδικά σχεδιασμένος για χρήση σε χαμηλές στροφές για μέγιστη ησυχία. Επίσης, ήταν ο πρώτος που χρησιμοποιούσε την τεχνολογία SSO bearing. Μόλις πέρυσι, η Noctua κυκλοφόρησε τη σειρά industrialPPC για χρήση σε βιομηχανικά περιβάλλοντα και τη σειρά redux, δίνοντας σε παλιότερα μοντέλα, νέα εμφάνιση.

Η Noctua τρέχει παράλληλα και διάφορα projects, όπως το Active Noise Cancellation την οποία είχαμε συναντήσει και αναλύσει κατά τη διάρκεια της Computex 2015.

[img_alt=Η Noctua γιορτάζει φέτος 10 χρόνια παρουσίας]http://www.hwbox.gr/members/1152-albums200-picture15083.jpg[/img_alt]

Noctua Press Release

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Σκεφτομαι να πεταξω τα φουρ φουρ της corsair απο το 540air και να βαλω επανω τα Noctua που καθονται. Αν και με χαλαει η χρωματικη παλετα τους!!! :P

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορεί κάποιος να βγάλει το καλύτερο radiator νομίζω είναι η Noctua. Αλλά νομίζω όντως θα αργήσει να ασχοληθεί με υδρόψυξη. Αν βγάλει η Noctua ΑΙΟ θα έχει την πιο ήσυχη αντλία και ψυγείο στον πλανήτη και φαντάζομαι ούτε ένα εξάρτημα θα έχει αφήσει χωρίς να τροποποιήσει το σχέδιο. Εμένα με ενδιαφέρει ότι έχει βγάλει μαύρους ανεμιστήρες και πλέον μπορώ να σκέφτομαι σοβαρά να τους χρησιμοποιώ σε build μου. Περιμένω να δω τους linustechtips edition στο m-systems.

Noctua, just respect!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now