MetallicGR

Η OnePlus αποκάλυψε το OnePlus X midrange smartphone

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η OnePlus αποκάλυψε το OnePlus X midrange smartphone]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Η OnePlus επισημοποίησε το OnePlus X, το τρίτο smartphone της μέσα σε 2 χρόνια.

Μετά τις flagship συσκευές της, η OnePlus αποκάλυψε το μικρομεσαίο OnePlus X. Το όνομά του θα μπορούσε να αναφέρεται κάλλιστα σε μια ακόμη high end συσκευή, ή τουλάχιστον έτσι έχουμε συνηθίσει από τον κόσμο του PC hardware, όμως αυτή τη φορά αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα πιο προσιτό τηλέφωνο. Παρά τα $249 που ζητά η OnePlus για να το αποκτήσετε, το τηλέφωνο κατασκευάζεται με premium υλικά. Έτσι, η οθόνη του είναι 5 ιντσών AMOLED ανάλυσης 1080p, ενώ ο επεξεργαστής του συγκεκριμένου είναι ο περσινός Snapdragon 801. Επιπλέον, εφοδιάζεται με 3GB RAM, μπαταρία 2525 mAh και δύο υποδοχές SIM.

Ο αποθηκευτικός χώρος του ανέρχεται στα 16GB με δυνατότητα αναβάθμισης σε 128GB μέσω της microSD υποδοχής. Διαθέτει δύο κάμερες, μια 13MP και άλλη μια 8 MP για selfies. Θα γίνει διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, η μια εκ των οποίων θα καλύπτεται από γυαλί, στο πίσω μέρος, κάτι που "φέρνει" αισθητικά στα παλιότερα iPhone 4 και 5. Η τροχοπέδη της όλης υπόθεσης, είναι ότι για να το αποκτήσετε, θα πρέπει να λάβετε κάποιο invite. Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, η συσκευή εφοδιάζεται με το OxygenOS, μια παραλλαγή του Android 5.1.1.

[img_alt=Η OnePlus αποκάλυψε το OnePlus X midrange smartphone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54454.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now