MetallicGR

Στο νέο παιχνίδι του, το Twitch "εγκαθιστά" το Arch Linux

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στο νέο παιχνίδι του, το Twitch εγκαθιστά το Arch Linux]http://www.hwbox.gr/images/news_images/internet.jpg[/NEWS_IMG] Το Twitch θα παίξει ακόμα ένα παιχνίδι με την κοινότητα, αλλά αυτή τη φορά θα είναι κάπως διαφορετικό.

Το Twitch, συνεχίζοντας τα άκρως ενδιαφέροντα "Twitch Plays", προετοιμάζει την κοινότητα για την εγκατάσταση του Arch Linux σε ένα εικονικό σύστημα. Εάν δεν είστε γνώριμοι με το concept, θα σας αναφέρουμε περί τίνος πρόκειται. Το Live Stream του Twitch ξεκινά με το παιχνίδι να ελέγχεται από τους συνδεδεμένους χρήστες, οι οποίοι δίνουν τις εντολές τους από το chat. Η πιο δημοφιλής επιλογή σε διάστημα 10 δευτερολέπτων, είναι και αυτή που θα εισαχθεί στο εκάστοτε παιχνίδι.

Στο παρελθόν είχαμε δει στη σειρά "Twitch Plays" το γνωστό παιχνίδι Dark Souls ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η εμφάνιση των (αγαπημένων) Pokemon. Όπως αντιλαμβάνεστε η σοβαρότητα είναι ένα από τα πράγματα που... λείπουν από τέτοια sessions μιας και πάντοτε υπάρχει το "διαδικτυακό μακελειό" και φυσικά άφθονο γέλιο από χιλιάδες συνδεδεμένους χρήστες. Αυτή τη φορά το Twitch δε θα παίξει κάποιο game, αλλά θα εγκαταστήσει ή θα προσπαθήσει να εγκαταστήσει το Arch Linux σε ένα εικονικό μηχάνημα. Οι κανόνες παραμένουν ίδιοι, κι έτσι κάθε 10 δεύτερα, η πιο δημοφιλής επιλογή θα δίνεται στο VM. Το "Horror Game" ξεκινά στις 31-10-2015 4.00PM EST σε 1 ημέρα και 5 ώρες τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Twitch

[img_alt=Στο νέο παιχνίδι του, το Twitch εγκαθιστά το Arch Linux]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54513.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now