Recommended Posts

[NEWS_IMG=GIGABYTE Target OC: Open Target challenge]http://www.hwbox.gr/images/news_images/OC1.jpg[/NEWS_IMG] Νέο διαγωνισμό overclocking ανακοίνωσε η GIGABYTE σε συνεργασία με το HWBot.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου και λήγει στις 27 Δεκεμβρίου και είναι ανοιχτός σε κάθε overclocker που διαθέτει μητρική της GIGABYTE. Συγκεκριμένα, στις δύο κατηγορίες, Ambient και Extreme που έχουν οριστεί από την GIGABYTE, περιλαμβάνονται δύο benchmarks, το XTU και το Geekbench3 στα οποία θα πρέπει να καταφέρουν συγκεκριμένα σκορ για να κερδίσουν το stage. Τα "targets" θα αποκαλύπτονται κάθε εβδομάδα βάζοντας έτσι τους overclockers να δείξουν το πόσο καλά γνωρίζουν τα συγκεκριμένα benchmarks και όχι πόσο γρήγορο είναι το hardware που έχουν στη κατοχή τους.

Στα δώρα βρίσκουμε την GIGABYTE-Z170X Gaming 3 καθώς και την GIGABYTE Z170X SOC FORCE που ενδείκνυται για overclocking κυρίως χρήση μαζί με $250 μετρητά. Επιπλέον θα υπάρξει και lucky draw με έπαθλο $500 μετρητά καθώς και μια GIGABYTE Z170X-Gaming G1 μητρική σε όποιον αναρτήσει αποτελέσματα σε κάθε υποκατηγορία της εκάστοτε μεθόδου ψύξης.

OC eSports

[img_alt=GIGABYTE Target OC: Open Target challenge]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54556.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now