MetallicGR

Η Microsoft μειώνει τον αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Microsoft μειώνει τον αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Το OneDrive αναδιοργανώνεται λόγω κατάχρησης του συστήματος όπως ανέφερε στο επίσημο blog της η εταιρία.

Συγκεκριμένα, η επιλογή για απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο στους κατόχους του Office 365 μειώνεται σε 1TB. Οι επί πληρωμή υπηρεσίες των 100 GB και 200 GB αφαιρούνται και παραμένει αυτή των 50GB μηνιαίο κόστος $1.99 από τις αρχές του 2016. Επιπλέον, όσοι χρησιμοποιούν δωρεάν την υπηρεσία (που δίνει αποθηκευτικό χώρο 15GB) θα υποστούν μείωση στα 5GB, ενώ το χαρακτηριστικό camera roll που παρείχε επιπλέον 15GB για backup των φωτογραφιών στο σύννεφο, διακόπτεται, πάλι από τις αρχές του επόμενου έτους.

Σε χρήστες που έχουν αποθηκευμένα πάνω από 1TB δεδομένων, η Microsoft δίνει "τουλάχιστον" 12 μήνες για να κατεβάσουν τα αρχεία τους ή να σβήσουν αυτά που δεν χρειάζονται.

[img_alt=Η Microsoft μειώνει τον αποθηκευτικό χώρο στο OneDrive]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54569.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

LOL φαντάζομαι δεν θα υπάρχει και πολύς κόσμος με 1 τέρα αρχεία στο one drive μέσα, αλλά όπως και να το κάνουμε το να σου λένε κατέβασέ τα γιατί θα φύγουν όλα, είναι κάπως :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Άρα εξακολουθεί και δίνει περισσότερο χώρο η google με 15gb free και απεριόριστο για backup φωτογραφιών + απεριόριστο χώρο για αρχεία google office

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now