MetallicGR

Υψηλές οι απαιτήσεις του CoD Black Ops III για το PC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Υψηλές οι απαιτήσεις του CoD Black Ops III για το PC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps2.jpg[/NEWS_IMG] Το παιχνίδι φαίνεται να ζητά πολλή RAM αφήνοντας λίγους πόρους για το λειτουργικό σύστημα.

Από τις δοκιμές όσων πήραν πρώτοι στα χέρια τους τον τίτλο, όπως το TechPowerUp, αναφέρεται πως 12GB RAM και μια GTX 980 Ti δεν αρκούν, μιας και υπάρχει εμφανής memory leak κατά το gaming. Σημειώνεται ότι οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν με τους τελευταίους Game Ready drivers 385.87 που δημοσίευσε η NVIDIA στο site της. Εκτός αυτών, η χρήση της VRAM κυμαινόταν σε εξίσου υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας και τα 8GB σε ορισμένες περιπτώσεις, κάτι στο οποίο μπορούσε να αντεπεξέλθει μόνο η TITAN X GPU, καθώς η 980 Ti εμφάνιζε stuttering μετά από ώρα χρήσης.

Οι gamers στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον developer και στα φόρα του Steam, οι συζητήσεις περιορίζονται μόνο στο stuttering λόγω της υψηλής χρήσης RAM/VRAM και όχι χαμηλών FPS. Όσοι έχετε στη κατοχή σας το game, θα μπορούσατε να πείτε την εμπειρία σας αφήνοντας ένα σχόλιο.

[img_alt=Υψηλές οι απαιτήσεις του CoD Black Ops III για το PC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54772.png[/img_alt]

[img_alt=Υψηλές οι απαιτήσεις του CoD Black Ops III για το PC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54773.png[/img_alt]

[img_alt=Υψηλές οι απαιτήσεις του CoD Black Ops III για το PC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54774.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αν έβγαζε σήμερα το crysis 4 θα είχε ανάλογες, αλλά με γραφικά επόμενης εποχής, το cod δεν αξίζει τις απαιτήσεις που ζητάει. Είναι καλύτερο από τα προηγούμενα αλλά δεν είναι τίποτα το τρομερό!

Link to comment
Share on other sites

Σε 1080p, μου τελειώνει 16GB RAM, και τρώει περίπου 22GB από pagefile. Μόνο αυτό λέω... !

Επίσης με Crossfire ανοιχτό έχει flashing textures και όχι πολύ καλό scaling (με τον 15.11 εγκατεστημένο, που κράσαρε από το πρωί 5-6 φορές in game και 1-2 στο desktop) .

Υπέροχο experience... :P

Link to comment
Share on other sites

Θα μ φέρει φίλος μ άλλη μια κάρτα και έλεγα να βάλω φώτο στο τι αγόρασα πρόσφατα αλλά βλέπω καρδιακες προσβολες στο box χαχαχαχα!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now