MetallicGR

Μηχανικός της Google, δοκιμάζει τα USB Type-C καλώδια του Amazon!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μηχανικός της Google, δοκιμάζει όλα τα USB Type-C καλώδια του Amazon!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Προσπαθώντας να βρει εκείνα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του προτύπου usb.org.

Ο μηχανικός της Google με το όνομα Benson Leung αφιέρωσε αρκετό χρόνο δοκιμάζοντας μέχρι στιγμής περίπου 14 USB 3.1 Type-C καλώδια, αντάπτορες και καθετί σχετικό με το νέο πρότυπο, αναλύοντας την ποιότητα κατασκευής του, καθώς και εάν πληρεί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η ομάδα ανάπτυξης του πρωτοκόλλου USB. Από τα 14, τα 11 ήταν ακατάλληλα για χρήση ενώ θα μπορούσαν να προκαλέσουν και μόνιμη βλάβη στη συσκευή.

Ένα "σωστό" καλώδιο, δεν είναι τόσο απλό όσο φαντάζει, ειδικά εάν έχει κατασκευαστεί για πολλές εργασίες. Οι κατασκευαστές θα πρέπει να τοποθετούν pull up αντιστάσεις που συνδέονται σε ένα από τα καλώδια που μεταφέρουν το ρεύμα,. Τα reviews του μηχανικού της Google μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

[img_alt=Μηχανικός της Google, δοκιμάζει όλα τα USB Type-C καλώδια του Amazon!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54845.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now