MetallicGR

Ανοδικά κινούνται τα έσοδα της NVIDIA για το Q3 FY2016

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ανοδικά κινούνται τα έσοδα της NVIDIA για το Q3 FY2016]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρία σημείωσε αυξημένα έσοδα ενώ η μετοχή της ανέβηκε αισθητά.

Η NVIDIA παρουσίασε τα αποτελέσματα του Q3 του οικονομικού έτους 2016, με σημαντική αύξηση στα συνολικά έσοδα που έφτασαν τα $1.30 δις, 7% πάνω από πέρυσι. Η κύρια πηγή εσόδων όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι το Gaming και πιο ειδικά, οι κάρτες γραφικών, ένας τομέας που από πέρυσι την ίδια εποχή, σημειώνει 44% αύξηση. Ο CEO της εταιρίας Jen-Hsun Huang δήλωσε: "Το PC Gaming είναι η κύρια πηγή εσόδων μας. Όταν αυξάνεται, αυξάνεται κατά πολύ". Παράλληλα, η πέραση που έχουν τα eSports games σε αναπτυσσόμενες χώρες είναι ένας σημαντικός παράγοντας που βοηθά στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης αγοράς.

Εκτός από το Gaming, η NVIDIA προσπαθεί να περάσει και σε άλλους τομείς, όπως της αυτοκίνησης, ενώ είναι ήδη πολύ γνωστή στην αγορά των επαγγελματικών καρτών γραφικών και των datacenters. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος της προηγούμενης πρότασης, η NVIDIA έχει συνάψει συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες παραγωγής αυτοκινήτων όπως η Mercedes-Benz, Audi, Porsche, Bentley, η Ιαπωνική Honda και η Tesla Motors. Τέλος, όσον αφορά το Q4, η NVIDIA περιμένει να διατηρήσει τα ποσοστά της, έχοντας κατά νου ένα συν-πλην, 2 τοις εκατό.

[img_alt=Ανοδικά κινούνται τα έσοδα της NVIDIA για το Q3 FY2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54843.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now