MetallicGR

Λεπτομέρειες για τη ROG 10G Express 10Gbps Ethernet κάρτα επέκτασης της ASUS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASUS λανσάρει την ROG 10G Express 10Gbps Ethernet κάρτα επέκτασης]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rog.jpg[/NEWS_IMG] Η κάρτα δικτύου θα έρχεται μαζί με την Maximus VIII Extreme/Assembly έκδοση της Ζ170 μητρικής της και θα προσφέρει ασύγκριτες ταχύτητες.

Οι ταχύτητες που υπόσχεται η ASUS ανέρχονται σε 10Gbps που μετράται σε περίπου 30 φορές αύξηση από τις ταχύτητες των σημερινών καταναλωτικών μητρικών της αγοράς. Η συγκεκριμένη κάρτα έρχεται μαζί με τη νέα μητρική που είδαμε και στην IFA 2015 και θα συνοδεύεται από την Assembly GTx 980 Ti Matrix GPU και μια κάρτα ήχου για το front panel.

Με την ROG 10G Express κάρτα, οι χρήστες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν ταχύτερο online gaming όπως αναφέρει και η εταιρία, ενώ είναι συμβατή και με τα παλιότερα πρότυπα σύνδεσης 100Mbit/s, 5Gbit/s, 2.5Gbit/s, 1Gbit/s και χρησιμοποιεί τον δίαυλο PCI Express 2.0 x4 για να λειτουργήσει.

Ο Nir Sever, Chief Operating Office της Tehuti Networks, που σχεδιάζει την κάρτα, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που συνεργάζεται με το γνωστό brand Republic of Gamers της ASUS και είναι από τις πρώτες υλοποιήσεις που υπόσχονται lag-free gaming στους Gamers απανταχού.

[img_alt=Η ASUS λανσάρει την ROG 10G Express 10Gbps Ethernet κάρτα επέκτασης]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54832.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Καλή τύχη να βρεις 10Gbit router...

Meanwhile το 2015 τα περισσότερα PC έχουν gigabit θύρα, αλλά τα περισσότερα router έχουν 100άρα.

Καλή φάση πάντως, αλλά χρειάζεται μόνο σε ασχολούνται με μεγάλα file types (πχ video editors).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now